El RCD Mallorca suma un punt en La Rosaleda (1-1)

Els vermells empatan davant el Málaga CF gràcies al gol de Lago Júnior

El RCD Mallorca va empatar en la seva visita a La Rosaleda davant el Málaga CF (1-1). Els de Luis García Plaza van haver de remuntar el gol de Lombán que va arribar des dels onze metres. Lago Júnior va ser l'encarregat d'anotar i donar-li a l'equip vermell un punt que l'acosta a l'objectiu. Un punt, una passada més.

Per a la jornada 38 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza, va fer un únic canvi en l'onze inicial. Lago Júnior va entrar pel sancionat Dani Rodríguez per a ocupar la banda i Amath va ser el que va acompanyar a Abdón en la punta d'atac. El partit va arrencar amb un RCD Mallorca dominant la possessió de la pilota i, sobretot, amb les primeres aproximacions a àrea rival.

Malgrat la insistència vermella, el primer gol del partit va arribar per als locals.En el minut deu, Lombán va efectuar la pena màxima després que el VAR l'assenyalés per unes mans dins de l'àrea de Oliván. El RCD Mallorca no es va ensorrar i ho va continuar intentant. En el 29, Lago Júnior va ser l'encarregat d'empatar el partit amb una bona rematada de cap després d'un gran centre de Joan Sastre des de la dreta. Amb els de Luis García Plaza amb fam de gol es va arribar al descans del partit amb empat a un.

La segona part va ser una altra història. El Màlaga CF va realitzar fins a tres canvis per a intentar frenar la superioritat vermella. Encara així, en les botes de Lago Júnior, només davant Soriano, va poder anotar el gol de la diferència, però la defensa local va arribar per a tapar el xut de l'extrem de Costa d'Ivori. El Málaga CF també va tenir una ocasió clara, després d'una bona acció per la banda dreta, Luis Muñoz es va trobar amb un gran Manolo Reina que va evitar el gol local. Amb l'empat a un es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca: M. Reina, B. Oliván, Sastre, A. Raíllo, Aleksander Sedlar, Valjent, Amath, Antonio Sánchez (78'), Salva Sevilla, Lago Junior (71'), Abdón (89')

Suplents: Koke Vegas, Russo, Febas (78'), Álvaro (89'), Murilo, Baba, Gámez, Mboula (71'), Trajkovski, Cufré, Marc, Mollejo

Málaga CF: Soriano, JuanDe, Matos (46'), Ismael (46'), Lombán, Escassi, Joaquín (82'), Benítez, Cristian Rodríguez, Jairo (46'), Caye (64')

Suplents: Barrio, Luis Muñoz (46'), Orlando, Stefan (64'), Yannis (46'), González, Quintana, Cristo (46'), Guerrero (82'), Larrubia, Loren, Haitam

Gols: Lombán, 1-0 (10'); Lago Júnior, 1-1 (28')