Mallorca BN

El RCD Mallorca s'imposa 5-0 al Serverense amb un hat-trick de Jaume Pascual

El RCD Mallorca B s'ha imposat de forma contundent al CD Serverense amb un triomf 5-0 que el consolida en el liderat amb 77 punts, tres més que la UD Eivissa i el Poblense, tots dos ara empatats a 74 punts. En el primer temps, Jaume Pascual ha avançat a l'equip dirigit per Pepe Gálvez al minut 23 després d'aprofitar un error de la defensa local. Onze minuts més tard, Rodado ha empalat la pilota amb cama esquerra després d'una bona centrada de Pedra.
En el segon acte, Gálvez ha mogut la banqueta amb les entrades de Fran i Pep Vidal i l'equip ha arrodonit el marcador. Jaume Pascual ha anotat el 3-0 després de caçar una pilota dins de l'àrea arribant en carrera. El davanter ha culminat la seva gran tarda amb un hat-trick després de marcar el 4-0 aprofitant un doble rebuig del porter. Àngel Rodado ha tancat el marcador amb el 5-0 aprofitant també el rebuig del porter.
RCD Mallorca B: Ferri, Anderson, Pierre (Fran, min.46), Nadal, Jaume Pol (Pep Vidal, min.46), Antonio, Pablo Ávila, Toni Jou (Capellà, min.57), Ángel Rodado, Jaume Pascual i Enzo.
Gols: 1-0 Jaume Pascual, min.23; 2-0 Ángel Rodado, min.34; 3-0 Jaume Pascual, min.47; 4-0 Jaume Pascual, min.57; 5-0 Ángel Rodado, min.63.