Skip to main content
Destacats

El RCD Mallorca, present a la inauguració de la 50 edició del Lluc a Peu

El RCD Mallorca, de la mà del seu CEO de Negocis, Alfonso Díaz, ha estat present en l'acte de presentació de la 50 edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu, en la qual també han comparegut Tolo Bauzà, president del Grup Güell; Jaime Martínez, alcalde de Palma; David Salom, director general d'Esports de Palma, i Toni Fuster, conseller de Presidència del Consell de Mallorca, entre altres personalitats.

"És tot un orgull formar part d'aquesta gran família, que se'ns consideri el gran integrador de la nostra societat i que els participants portin un mocador amb el nostre escut. Des del club volem també elogiar tota l'activitat social que fa el Grup Güell per mantenir aquesta increïble marxa a peu des de Palma fins a un símbol de la nostra illa. 50 anys des que nostre estimat Tolo Güell va emprendre aquests 48 quilòmetres. El treball que feis és digne d'elogi i és per això que cada any s'apunten més i més apassionats", ha assegurat Díaz en el seu discurs.

El dissabte 3 d'agost arrencarà des de Palma aquesta històrica marxa en la seva 50 edició i el diumenge 4 d'agost, a les 5.30 hores, ho farà des d'Inca.

El CEO de Negocis del club va acabar la seva compareixença agraint de nou que s'hagi fet partícip l'entitat "d'un dels esdeveniments socials més especials de Mallorca". "Celebrem-ho tots junts el pròxim 3 d'agost perquè el gran èxit tant del Mallorca com de la marxa a Lluc són les persones", va afegir Díaz per finalitzar.