Skip to main content
Destacats

El RCD Mallorca lanza su catálogo de nuevos espacios hospitality en el reformado Estadi Mallorca Son Moix

El nou estadi amplia la gamma de serveis de hospitality incloent, al marge de les tres existents, quatre noves modalitats que van des de sales innovadores i immersives a peu de camp i a escassos metres de les banquetes, fins a llotges corporatives i un espai restaurant amb vista panoràmiques sobre el terreny de joc. 

Amb un total de set tipus d'experiència hospitality, tots els aficionats tindran l'oportunitat de trobar l'experiència que cerquen i desitgen. 

Sens dubte, la vivència més destacada serà la Footprint Tunnel Experience, que compta amb l'espai més immersiu i innovador del futbol europeu. En aquesta sala s'oferirà un accés 360 amb visió als moviments dels jugadors des de la seva arribada a l'estadi, l'escalfament o la seva sortida al camp. A més, també comptarà amb un seient a peu de camp i una sala amb vista als quatre costats, on es podrà sentir tota l'acció de partit. Tot això, mantenint el famós i ja assentat Tercer Tiempo a la conclusió del partit, al qual tradicionalment assisteixen jugadors i cos tècnic. 

Igualment, l'espectacularitat del nou Estadi Mallorca Son Moix aconsegueix una nova dimensió en el seu fons Nord, amb una innovadora zona oberta de hospitality a la part alta de la graderia nord i amb un nou i impactant restaurant que ofereix Llotges privades i servei de restaurant amb una Terrassa de més de 400m2 amb vista a la Tramuntana durant el pre i post partit.