Skip to main content
Destacats

El RCD Mallorca incorpora a Daniel Luna

El jugador arriba procedent del Deportivo Cali en qualitat de cedit amb opció de compra

El RCD Mallorca i el Deportivo Cali han arribat a un acord per a la cessió amb opció de compra del furbolista Daniel Luna.

Daniel Luna (Santiago de Cali, Colòmbia, 2003) ha signat el seu nou contracte amb el club després d'arribar de Bogotà, on es trobava concentrat amb la selecció colombiana sub-20. L'extrem esquerrà havia estat una de les sensacions de la fase de grups del torneig Sud-americà sub-20 amb el combinat cafeter. De fet, el futbolista tornarà al seu país en les pròximes hores, per a reincorporar-se a la concentració de Colòmbia i poder disputar la fase final del Sud-americà, un dels tornejos sub-20 més prestigiosos del món.

El jugador assegura que "estic molt content d'estar en un club tan important com el RCD Mallorca i fer un pas tan important en la meva carrera. Arribar a Europa és una felicitat enorme, un orgull".

Sobre la seva manera de jugar a futbol, es defineix com “un futbolista intel·ligent, dinàmic, que ajuda a l'equip tant en defensa com en atac. Ho deixaré tot per aquesta camiseta".

Daniel Luna no amaga que arribar al RCD Mallorca li ha permès complir un somni de nin. "És un somni per a mi. La Liga és la meva lliga preferida. De petit sempre vaig veure La Liga com el lloc al qual volia arribar. Esper aconseguir coses importants".

Benvingut a l'illa, Daniel!