Destacats

El RCD Mallorca guanya en el seu últim partit a Àustria

El RCD Mallorca va guanyar 1-0 al Genoa de la Sèrie B d'Itàlia en el qual va ser l'últim partit en el stgae després d'onze dies de preparació a Àustria. Els de Javier Aguirre es van imposar gràcies al solitari punt de Lago Júnior en la recta final de la trobada.

La primera part va estar igualada, sobretot amb la pressió alta que va fer el Genoa. Ni vermells, ni italians van tenir ocasions clares durant els primers 45 minuts. Javi Llabrés i el coreà, Kang-In Lee van ser els encarregats de portar el pes dels de Javier Aguirre amb bones accions individuals.

La segona va ser totalment diferent. El RCD Mallorca va fer un pas cap endavant. Grenier i Dani Rodríguez van donar una marxa més a l'equip vermell. Precisament de les botes del tigre de Betanzos va arribar el punt mallorquinista. El '14' va realitzar un gran centre perquè Lago Júnior anotés el seu segon gol en aquesta pretemporada.

Amb el 1-0 es va arribar al final del partit i els vermells van sumar la seva segona victòria en tres partits durant el seu stage de pretemporada en terres austríaques. Ara els de Javier Aguirre tornaran a l'illa per a preparar la seva següent trobada davant el Real Sporting el dimecres 27 en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.