El RCD Mallorca guanya el Torneig Ciutat d'Eivissa en els penals

Els vermells acaben la preparació sense concedir una sola derrota

El RCD Mallorca va aconseguir l'I Torneig Ciutat d'Eivissa després de guanyar en els penals a la UD Eivissa de la Lliga SmartBank. Els de Javier Aguirre acaben la pretemporada sense perdre i amb bones sensacions de cara a l'inici de lliga el pròxim dia 15 d'agost en San Mamés.

El conjunt vermell va continuar, un partit més, amb la seva solidesa defensiva. El RCD Mallorca va mostrar un bon nivell en la zona de darrere i van realitzar bones accions combinativas en l'atac. Encara així, l'acció més perillosa de la primera meitat va ser a favor dels locals. Suleiman va enviar la pilota al travesser després d'una bona acció individual.

La segona part no va tenir un dominador clar i el RCD Mallorca l'intentava amb accions aïllades de Kang-In Lee i Pablo Maffeo. Amb l'empat a zero es va arribar al final dels 90 minuts i de la pròrroga. El partit es va decidir des dels onze metres on el jove porter, Leo Román va ser decisiu.

5-6 va ser el resultat final d'un torn de penals en el qual el RCD Mallorca es va coronar com a campió del Primer Trofeu Ciutat d'Eivissa. Ara els de Javier Aguirre ja pensen en l'inici de la competició el dia 15 d'agost davant l'Athletic Club.