El RCD Mallorca guanya al Girona FC en Montilivi (0-1)

Els vermells sumen de tres per segona jornada consecutiva gràcies al gol de Salva Sevilla

El RCD Mallorca aconsegueix la victòria davant el Girona FC en el Estadi Municipal de Montilivi (0-1). Els de Luis García Plaza sumen el seu segon triom consecutiu després d'un partit que s'ha posat de cara amb el gol inicial de Salva Sevilla. El VAR ha anul·lat un gol al Girona FC en el qual ha estat un partit igualat i amb poques ocasions de perill.

Per a la jornada 12 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat dos canvis respecte a l'equip que va aconseguir la victòria en el Visit Mallorca Estadi davant l'SD Ponferradina. Brian Oliván ha entrat substituint a Mboula i Cufré ha passat a la banda, mentre que en la punta d'atac Amath ha substituït a Marc Cardona en l'onze titular.

El partit ha arrencat amb el primer gol del partit. En el minut 5, Salva Sevilla ha finalitzat, des de dins de l'àrea, una bona jugada col·lectiva de tot l'equip. El de Berja ha estat l'encarregat de rematar una bona assistència de Amath, després d'una jugada que ha iniciat en les botes de Manolo Reina.

En el minut 16, el VAR ha intervingut per a anul·lar el gol de l'empat del Girona FC. Pablo Moreno ha empès a Joan Sastre abans de rematar després de recollir un rebutgi dins de l'àrea, per la qual cosa el col·legit ha decidit invalidar el punt local. A partir d'aquí, els dos equips han tingut oportunitats, sense arribar a crear perill sobre les porteries. Amb molta igualtat i amb el 0-1 en el marcador, s'ha arribat al descans.

La segona part ha seguit el ritme de la primera. Sense ocasions clares, però amb llargues possessions per als dos equips. Els acostaments més perillosos han arribat a pilota parada i de centres laterals. En el minut 67, Manolo Reina ha desviat un bon tret de Sylla amb la cama esquerra després d'entrar dins de l'àrea i fer una retallada sobre Russo.

En el minut 83, Juan Carlos ha desviat una ocasió clara per al RCD Mallorca. El portera local ha parat un tret de Febas després d'una jugada individual de Marc Cardona que ha deixat al migcampista vermell només davant Juan Carlos. En el minut 85, el Girona FC s'ha quedat un jugador menys per l'expulsió de Ramalho per colpejar a Marc Cardona. Amb aquesta acció s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, A. Raíllo, Russo, B. Oliván, I. Ruiz De Galarreta (89’), Salva Sevilla, Antonio Sánchez, Dani Rodríguez, Cufré (73’), Amath (65’)

Suplents: Miquel Parera, Leo, Febas (73’), Álex Alegría, Abdón, Murilo, F. Gámez, Mboula, Sedlar (89’), Marc Cardona (65’), F. González, Luka Romero

Girona FC: Juan Carlos, Ramalho, Cristóforo (68’), Samu Sainz, Aday Benítez (54’), J. Calavera, M. Sylla, P. Moreno (68’), A. Luna, S. Bueno, Gumbau

Suplents: J. Suárez, Franquesa, Monchu (68’), Yan Couto (54’), R. Terrats, Monjonell, Pau Víctor (68’), Suleiman

Gols: Salva Sevilla, 0-1 (5’)