El RCD Mallorca guanya a l'Albacete Balompié a domicili (0-1)

Un solitari gol de Amath li donen els tres punts als vermells

El RCD Mallorca va guanyar a l'Albacete Balompié en el Carlos Belmonte (0-1). Els de Luis García Plaza van aconseguir la tercera victòria consecutiva gràcies a un gol, de nou, de Amath.

Per a la jornada 24 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va fer diversos canvis respecte al de la victòria a casa davant el Girona FC la jornada anterior. Mboula va entrar per Fran Gámez i Antonio Sánchez va jugar en el lateral dret. Russo va substituir a Valjent.

Els vermells van començar amb el domini del partit, però sense arribar a crear ocasions clares. En el minut 36, els locals es van quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Gorosito per doble groga. Abans d'arribar al descans, Dani Rodríguez es va tornar a inventar una gran jugada individual, però el xut va sortir desviat.

La segona, va començar igual que la primera, dominants els vermells amb un jugador més. L'únic gol del partit va caure de costat del RCD Mallorca. En el 59, Amath va caçar una pilota dins de l'àrea després d'un rebutg i va marcar el seu sisè gol de la temporada. A quatre minuts del final, l'Albacete Balompié va tenir l'oportunitat per a empatar. Álvaro Jiménez va provocar i va enviar al pal un penal. Amb el 0-1 es va arribar al final del partit i els tres punts van viatjar a l'illa.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Antonio Sánchez, Raíllo, Russo, Oliván (54’), Ruiz de Galarreta (54’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Amath (75’), Mboula (89’), Abdón (54’)

Suplents: Parera, Koke Vegas, Febas (54’), Murilo, Lago Junior (89’), Trajkovski, Cufré (54’), Cardona, Valjent, Gayà, Mollejo (75’), Álvaro Giménez (54’)

Albacete: Tomeu Nadal, Arroyo, Garcia, Gorosito, Manu Fuster (42’), Zozulia (76’), Alvaro JG, Caballo (62’), Silvestre (76’), Mvondo, Boyomo

Suplents: Bernabé, Benito, Tana, Diamanka (76’), Jimenez, Ortuño (76’), Alvaro Peña, Kecojevic (42’), Cedric (62’), Vargas, Gomez

Gols: Amath, 0-1 (59’)