PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca goleja al RC Celta en el Visit Mallorca Estadi (3-0)

Els vermells sumen la seva primera victòria després de l'aturada després d’un partit en el qual han marcat cinc gols

El RCD Mallorca ha aconseguit la victòria en el Visit Mallorca Estadi al RC Celta (5-1). Budimir, per partida doble, Cucho Hernández, Pozo i Salva Sevilla han estat els encarregats de marcar els gols vermells. Un partit en el qual els de Vicente Moreno han anotat tres gols en la primera meitat i dues en la segona. Gols que han servit per a sumar per primera vegada de tres després de l'aturada.

Dos partits després, Vicente Moreno ha canviat el sistema i ha passat a defensa de quatre. Lumor ha tornat a l'onze inicial per primera vegada després de l'aturada i Budimir ha tornat a la punta d'atac. En la banqueta s'han quedat el central, Sedlar i Lago Júnior.

El partit ha arrencat amb anades i vingudes de tots dos equips, però sense arribar a crear un cert perill sobre les porteries rivals. En el minut 7, el col·legiat del partit ha xiulat penal sobre Dani Rodríguez i, després d'una llarga revisió del VAR, Ante Budimir ha estat l'encarregat d'anotar el primer gol del partit. El seu segon gol des dels onze metres en els últims dos partits.

Quatre minuts després del gol vermell, Manolo Reina ha aparegut desviant dues pilotes. El primer, el porter del RCD Mallorca ha detingut un gran tret de Bradaric després d'una combinació celeste dins de l'àrea. Un minut després, Manolo Reina ha tornat a ser protagonista. Després d'un cop de cap de Murillo després de la sortida d'un córner, el porter vermell ha aturat la pilota en la línia de gol.

En el minut 26, Cucho Hernández ha anotat el segon gol del RCD Mallorca. El jugador colombià ha rebut una gran pilota de Take dins l'àrea i, després d'una retallada, ha definit a la dreta de Rubén Blanco. Gol que ha significat la tercera diana en lliga per al davanter vermell. En el minut 40, Alejandro Pozo ha marcat el tercer gol per al RCD Mallorca. Una contra portada per Dani Rodríguez i Baba que, després de donar-li la pilota a Take, el japonès ha assistit a Pozo per a anotar amb la cama esquerra, impossible per a Rubén Blanco.

El RC Celta no ha tardat a reaccionar al tercer gol local. Nolito, de córner directe, ha enviat la pilota al travesser de la porteria defensada per Manolo Reina. En el temps afegit de la primera meitat, els celestes s'han acostat sense arribar a crear perill real sobre la porteria local. Amb el 3-0 en el marcador s'ha arribat al descans en el Visit Mallorca Estadi.

La segona meitat ha iniciat amb un RC Celta bolcat sobre la porteria vermella. En el minut 49, l'àrbitre del partit ha assenyalat penal a favor del conjunt visitant. En aquest cas ha estat Pozo que ha derribat a Santi Mina. L'encarregat d'anotar el primer gol celeste, des dels onze metres, ha estat Iago Aspas.

Tres minuts després, el RCD Mallorca ha respost al gol visitant. Una gran jugada col·lectiva i Ante Budimir, després d'una gran assistència de Salva Sevilla, ha finalitzat per sobre de Rubén Blanco. En el minut 60, Salva Sevilla ha marcat el cinquè gol vermell. Després d'una contra portada per Cucho Hernández i una assistència de Kubo, Salva ha definit, des de fora de l'àrea, amb molta qualitat.

En el minut 68 ha tornat a aparèixer Manolo Reina per a desviar a córner un tret de Bradaric. Amb el marcador gairebé definitiu, les ocasions i el ritme del partit han disminuït fins a arribar al final del partit que, amb el 5-1, els tres punts es queden a Mallorca.

RCD Mallorca: Reina, Pozo, Valjent, Raíllo, Lumor (42’), Kubo (82’), Baba, Salva Sevilla (82’), Dani Rodríguez (73’), Cucho Hernández, Budimir (73’)

Suplents: Parera, Sedlar, Sastre, Xisco Campos, Señé, Fran Gámez (42’), Febas (73’), Trajkovski (82’), Chavarría (73’), Lago Junior (82’), Luka, Abdón

RC Celta de Vigo: Rubén Blanco, Kevin Vázquez (71’), Murillo, Araujo, Olaza, Okay (45’), Bradaric, Rafinha (71’), Denis Suárez (28’), Aspas, Santi Mina (62’)

Suplents: Iván Villar, Rosic, Nolito (28’), J. Hernández, Smolov (45’), Jorge Sáenz, Aidoo (71’), Fernández (71’), Brais Méndez (62’), Pape Cheikh, Jacobo, Fontán

Gols: Budimir, 1-0 (12’); Cucho, 2-0 (26’); Pozo, 3-0 (40’); Aspas, 3-1 (49’); Budimir, 4-1 (52’); Salva Sevilla, 5-1 (60’)