El RCD Mallorca venç 3-1 al Getafe CF

Kang in Lee va signar un doblet

El RCD Mallorca va vèncer 3-1 al Getafe CF en el partit corresponent a la jornada 30 de la lliga Santander disputat en el Estadi Mallorca Son Moix. Els vermells van signar una gran remuntada gràcies a un doblet de Kang in Lee i a un gol d'Antonio Raíllo. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Javier Aguirre aconsegueix els 40 punts i es queda a deu d'avantatge respecte a la zona baixa de la taula.

Una primera part molt igualada entre tots dos equips i de gran intensitat. Als dos minuts arribava l'ocasió més perillosa del RCD Mallorca: un gran pase de Kang in Lee a l'espai que caçaria Pablo Maffeo per a posar un centre des de l'esquerra amb molt de perill, que David Soria aconseguia rebutjar abans que Vedat Muriqi pogués rematar a porteria. En el minut 23 del duel, Borja Mayoral avançaria al Getafe després d'un xut des de la frontal de l'àrea que tocaria Raíllo amb el taló de la seva bota i que provocaria el canvi de la trayectoría de la pilota i superaria per alt al porter vermell, Rajkovic.

En el segon temps, el conjunt de Javier Aguirre va mostrar la seva millor versió. En el minut 56, Kang in Lee posaria les taules en el marcador. El sud-coreà remataria l'esfèric al fons de xarxa després d'aprofitar una pilota rebutjada per Soria després d'un tret de Manu Morlanes des de fora de l'àrea. A penes deu minuts més tard, s'avançaria el RCD Mallorca en el lluminós gràcies a un gol d'Antonio Raíllo. Una rematada de cap del capità després d'un centre lateral posaria el 2-1 en el marcador i, per tant, es produiria la remuntada. Ja en el temps afegit, i després d'una contra, Kang in Lee tornaria a batre a David Soria per a posar el 3-1 en el lluminós i signar un doblet en el seu compte particular. Gran triomf del conjunt de Javier Aguirre, que li permet aconseguir els 40 punts.

RCD Mallorca: Rajkovic; Antonio Sánchez (Jaume Costa, 46’), Valjent, Raíllo, Dennis, Maffeo; Galarreta (Grenier, 91’), Morlanes (Baba,73’), Kang In Lee, Amath (Dani Rodríguez,73’) y Muriqi (Abdón,81’).

Getafe CF: David Soria; Damián (Gonzalo Villar,68’), Djene, Duarte, Alderete (Jaime Mata,90’), Iglesias; Milla, Maksimovic (Aleñá,68’), Munir, (Portu, 68’) Borja Mayoral y Enes Ünal.