El RCD Mallorca finalitza amb victòria i en novena posició LaLiga

Els vermells van golejar 3-0 al Rayo Vallecano

El RCD Mallorca va posar el punt i final a la temporada 2022/23 amb golejada davant el Rayo Vallecano en el Estadi Mallorca Son Moix en la jornada 38 de LaLiga. Ángel Rodríguez, Vedat Muriqi i Copete van ser els autors dels gols. Amb aquest triomf el conjunt dirigit per Javier Aguirre aconsegueix els 50 punts i finalitza en novena posició.

Una primera part molt igualada entre tots dos equips en la qual el major perill arribava a través de les bandes. La primera gran ocasió del RCD Mallorca va arribar en el minut 12 del primer temps. Manu Morlanes li donaria un sensacional pase a Dani Rodríguez, però la seva rematada marxaria alt. En el minut 25 l'intentaria Oscar Valentí que l'intentaria de paràbola, però no l'aconseguiria trobar porteria.

Als cinc minuts d'arrencar el segon temps, Vedat Muriqi obriria el marcador i marcaria el seu quinzè gol aquesta temporada. Una jugada que començaria en les botes de Martin Valjent que va combinar amb Dani Rodriguez, perquè el tigre de Betanzos llegís a la perfecció el desmarcatge de Muriqi perquè el kosovar manés l'esfèric al fons de la xarxa. En el minut 70 del duel Copete s'estrenaria com a golejador. El central mallorquinista remataria a la perfecció a la sortida d'un córner al qual no va poder arribar el portera del Raig. L'encarregat de posar el 3-0 i la guinda final a la festa seria Ángel Rodríguez quan es complia el temps afegit. D'aquesta manera, el RCD Mallorca suma 50 punts i finalitza la temporada en novena posició.

RCD Mallorca: Leo Román; Maffeo (Gio, 86’), Valjent, Raillo, Copete, Jaume Costa; Galarreta (Baba, 77’), Morlanes (Ángel, 69’), Dani Rodríguez; Kang In Lee (Antonio Sánchez, 86’); Muriqi (Abdón, 77’).

Rayo Vallecano: Dimitrievski (Diego López, 86’); Balliu (Salvi, 73’), Mumin, Catena, Fran Garcia; Chavarría (Camello, 65’), Comesaña, Óscar Valentín (Mario Suárez, 86’), Álvaro García; Isi Palazón, Raúl de Tomás (Falcao, 73’).