PRIMER EQUIP

EL RCD Mallorca fa disfrutar Son Moix

Victòria del RCD Mallorca contra el Cornellà, un equip que arribava a Son Moix com a quart classificat. L'equip català ha intentat discutir el control del joc als mallorquinistes fins que Ferran Giner s'ha erigit en el protagonista del partit amb dues grans accions personals. Al minut 36, Giner ha aprofitat una pilota perduda al balcó de l'àrea per empalar-lo amb la seva cama esquerra i perforar la porteria rival. El RCD Mallorca s'avançava en el marcador i assestava un cop anímic al seu rival. Abans del descans, Giner ha tornat a ser el jugador més destacat amb una jugada personal que ha suposat el 2-0. L'extrem valencià s'ha fet una autopassada perfecte, amb una barreja precisa de qualitat i rapidesa, però la seva rematada ha estat rebutjada pel porter. Abdon, ben col·locat, ha caçat el rebot i ha aconseguit anotar el seu cinquè gol en vuit partits disputats.

Ja en el segon temps, Fernando Cano, titular en el partit d'avui, ha tancat el marcador després d'una jugada que ha iniciat Cedric. Salva Sevilla ha assistit al migcampista valencià i el 3-0 ha suposat l'explosió de Son Moix, amb una afició entregada a un equip que ha sumat 22 punts de 24 possibles i que camina de forma sòlida pel grup tercer de la Segona divisió.

Onze titular del RCD Mallorca: Reina, Sastre, Xisco, Raíllo, Bonilla; Cano (Bryan, min. 86), Damià, Pedraza, Ferran; Àlex López (Salva Sevilla, min.64) i Abdó (Cedric, min. 76).