El RCD Mallorca es retroba amb la victòria davant el Llevant UD (1-0)

Els vermells sumen de tres en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca va tornar a aconseguir la victòria després de quatre jornades sense fer-ho. Els vermells van superar per la mínima al Llevant UD en la jornada 8 en el Visit Mallorca Estadi (1-0). Els de Luis García Plaza van vèncer gràcies al solitari gol de Iddrisu Baba, el primer que aconseguia amb la camiseta del RCD Mallorca. El partit no va tenir un dominador clar i, després del gol local, el conjunt levantinista va poder empatar amb un penal llançat per Morales, però que Manolo Reina va aconseguir detenir.

Per a la vuitena jornada de la Lliga Santander, Luis García Plaza va fer diversos canvis en l'onze inicial. Manolo Reina va tornar a la porteria, mentre que els recuperats Russo i Maffeo van ocupar el seu lloc en la defensa. Ruíz de Galarreta també va tornar a la titularitat. El partit va començar marcat per la volta del 100% de l'afició a les graderies del Visit Mallorca Estadi.

La primera part va destacar pel constant canvi del dominador de la pilota. Cap dels dos equips va aconseguir fer-se amo del partit i els acostaments van ser molt tímids en els dos costats. Ni Manolo Reina, ni Aitor Fernández van haver d'emprar-se a fons per a evitar gols rivals. En el minut 22, Aitor va buidar, sense problemes, una falta xutada per Dani Rodríguez des de la frontal. Tant Luís García com Paco López van estar molt nerviosos per les imprecisions dels seus jugadors que no arribaven a donar tranquil·litat en el partit.

Els segons 45 minuts van ser totalment diferents. Ritme més elevat, intensitat i un gol. Un gol que va significar la primera victòria, després de quatre partit sense fer-ho, del RCD Mallorca. En el 75, Iddrisu Baba va marcar el seu primer gol amb la camiseta del RCD Mallorca en Primera Divisió. Ho va fer a la sortida d'un servei de cantonada que, després de jugar en curt amb Maffeo, el lateral va trobar el cap del ganés per a anotar l'únic gol del partit. Deu minuts després, Morales va tenir l'oportunitat d'empatar el partit des dels onze metres, després de la concessió d'un penal per part del VAR. Manolo Reina es va vestir d'heroi per a detenir-ho i donar-li els tres punts als vermells.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Maffeo (90'), Valjent, Russo, Jaume Costa (90'), Baba, Ruíz de Galarreta (80'), Amath, Dani Rodríguez, Kang-In Lee (67'), Fer Niño (67')

Suplents: Greif, Sastre (90'), B.Oliván (90'), Febas, Mboula (67'), Salva Sevilla, Abdón, Antonio Sánchez, Lago Junior, Battaglia (80'), Ángel (67'), Hoppe

Levante UDAitor Fernández, Jorge Miramón, Duarte (Mustafi, m.76), Rober Pier, Clerc (Franquesa, m.46), Melero, Pepelu, Martínez (Rubén Vezo, M.86), De Frutos (Cantero, m.76), Roger, Morales

Gols: Baba, 1-0 (75')