El RCD Mallorca es fa fort a Son Moix

Els homes de Vicente Moreno continuen amb la bona ratxa a casa després de guanyar per 3-1 al submarí groc

Dos penals a la primera meitat i una genialitat de Kubo a la segona han donat la victòria a un RCD Mallorca que ha sumat 10 dels darrers 12 punts a casa. Els vermells han aprofitat les seves oportunitats i amb una ràpida reacció després del gol de Cazorla han neutralitzat a al Villarreal a Son Moix (3-1).

En un matí amb molt de fred, la pluja, que apareixeria a la segona part, s'ha aturat just a l'hora de començar per a donar descans a jugadors i aficionats. Reina ha tornat a ocupar la porteria i el tècnic, Vicente Moreno, ha suplert la baixa de Salva Sevilla amb un centre de camp ocupat per Baba, que ha tornat a l'onze, Febas i Dani Rodríguez.

El partit ha començat com el dia, fred. Sense res a destacar en els primers deu minuts. Una pressió alta del Mallorca ha forçat el primer córner a favor seu. Kubo ha recollit el rebuig i

s'ha internat a l'àrea i IBorra ha comès falta sobre el japonés. Primer penal a favor dels vermells. Lago Junior ha aprofitat la pena màxima i ras a la dreta d'Asenjo ha posat l’ 1-0 al marcador.

Deu minuts més tard, una gran passada de taló de Kubo ha deixat sol a Dani Rodríguez. Al contraatac ha donat la passada de la mort a Febas i Asenjo ha comès penal sobre el de Lleida. Aquesta vegada ha estat Dani Rodríguez l'encarregat de batre al porter groc pel mateix costat que l’ivorià.

El Villarreall ha donat l'ensurt als homes de Vicente Moreno en els últims minuts de la primera part amb dues arribades però primer Reina, en la seva segona intervenció, i després Lumor han detingut les rematades dels visitants.

La segona meitat ha arrencat de forma molt més elèctrica. L'àrbitre ha assenyalat el tercer penal del partit per falta de Raíllo sobre Gerard Moreno. Cazorla ha retallat distàncies enganant Reina des dels onze metres en un principi molt ofensiu del conjunt de Javi Calleja. No obstant això, el Mallorca ha reaccionat de la millor manera possible i tan sols cinc minuts després Kubo s'ha tret un as de la màniga i des de la frontal de l'àrea ha sorprès la defensa groga amb un xut creuat que ha trobat al fons de la xarxa. Primer gol com mallorquinista de el japonès i oxigen per als vermells.

El partit s'ha tranquil·litzat fins al final, Señé ha debutat al substituir Kubo i Abdó i Xisco Campos han entrat en els últims minuts. L'impuls visitant no s'ha traduït en ocasions que posessin en perill la porteria d’un Manolo Reina molt segur i amb 3-1 s'ha arribat a al xiulet final.

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Valjent, Raíllo, Lumor (85 '), Baba, Febas, Dani Rodríguez, Lago Junior, Kubo (66'), budimir (82 ').

Canvis: Fabricio, Señé (66 '), Xisco Campos (85'), Pedraza, Aridai, Abdó (82 '), Chavarría.

Villarreal CF: Asenjo, Mario Gaspar (81 '), Pau Torres, Albiol, Penya, Iborra (45'), Anguissa, Moi Gómez (67 '), Cazorla, Ekambi, Gerard Moreno.

Canvis: Andrés Fdez. Funes Mori, Bacca, Chukwueze (45 '), Trigueros (81'), Quintillà, Ontiveros (67 ').

Gols: 1-0, Lago Junior de penal, min. 13; 2-0, Dani Rodríguez de penal, min. 23; 2-1, Cazorla de penal, min. 49; 3-1, Kubo, min. 53