PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca cau per la mínima davant el Reial Betis (1-2)

El RCD Mallorca va perdre a casa davant el Reial Betis per la mínima després d'un partit molt igualat que es va decidir amb dos penals per als visitants (1-2). Els de Javier Aguirre van caure després d'un partit seriós en el qual Vedat Muriqi va ser el golejador vermell.

El partit va començar amb un RCD Mallorca diferent del de San Mamés. Amb la pilota i amb una pressió alta, els de Javier Aguirre van ser els dominadors, però el primer gol va ser per als visitants. Borja Iglesias va marcar en el minut vuit des dels onze metres, després d'unes mans realitzades per Battaglia i que es van assenyalar després de revisió pel VAR.

Els vermells van intentar donar-li la volta, però les ocasions no acabaven d'arribar. Pablo Maffeo i Jaume Costa van arribar per banda, però sense connectar amb Muriqi. Cosa que si va passar en la segona meitat. El kosovar va empatar el partit amb una bona rematada de cap després d'un centre lateral de Kang-In.

El partit semblava que anava a finalitzar en empat fins que en el minut 72, Battaglia va realitzar un penal que Borja Iglesias va materialitzar. Amb el 1-2 es va arribar al final del partit i el RCD Mallorca va perdre el seu primer partit de la temporada.

RCD MallorcaRajkovic; Maffeo, Valjent, Raíllo, Copete (Lago Junior, m.86), Jaume Costa; Battaglia (Baba, m.79) Grenier (Antonio Sánchez, m.63), Dani Rodríguez (Abdón, m.79); Kang In Lee y Muriqi.

Real Betis: Rui Silva; Aitor Ruibal, Pezzella, Edgar, Álex Moreno; Guido Rodríguez, William Carvalho (Loren, m.87), Rodri (Rober, m.64), Fekir, Juanmi y Borja Iglesias (Paul, m.79)

Goles: Borja Iglesias (p), 0-1 (8'); Muriqi, 1-1 (56'); Borja Iglesias (p), 1-2 (72')