El RCD Mallorca cau per la mínima davant el CD Castelló (1-0)

Els vermells perden a domicili en el Nuevo Castalia

El RCD Mallorca va perdre en el Nuevo Castalia davant el CD Castelló (1-0). Els de Luis García Plaza no van aconseguir sumar, de nou, a domicili després d'un partit en el qual els vermells van dominar el partit, però no va aconseguir trobar porteria. El solitari gol d'Ortuño en la primera meitat va donar els tres punts als locals.

Per a la jornada 35 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va realitzar quatre canvis en l'equip titular. Ruíz De Galarreta va entrar per a substituir a Sedlar en el centre del camp, mentre que Muriloi Mollejo van entrar per a ocupar les bandes en lloc de Mboula i Amath. En la punta d'atac, Álvaro va entrar pel lesionat Abdón.

Els vermells van saltar al terreny de joc dominant el joc i controlant la possessió de la pilota en els primers minuts del partit. Els acostaments visitants van arribar per totes dues bandes amb les incorporacions de Sastre i Oliván. Acostaments que no van trobar rematador. En el minut 20 de partit va arribar el primer tret de perill per als de Luis García Plaza. Salva Sevilla, en una acció individual, va provar a Óscar des de lluny amb l'esquerra, però el xut va sortir fregant el pal local.

Quatre minuts després va arribar el primer gol del partit. La primera jugada en atac local va acabar amb una rematada de cap d'Ortuño a centre de Rubén que va avançar al CD Castellón en el marcador. En els minuts finals de la primera meitat, Murilo des de la dreta, va aconseguir desbordar i trepitjar àrea, però sense trobar la porteria local. També, en les botes de Dani Rodríguez van arribar acostaments per als vermells que van estrènyer fins al descans.

Els segons 45 minuts van començar amb un RCD Mallorca buscant la meta defensada per Óscar. Amb el pas dels minuts, el RCD Mallorca va continuar estrenyent i, novament, des de les bandes va arribar el perill visitant. En el 67, Salva Sevilla ho va provar des de la frontal, però Óscar va detenir el tret. Cinc minuts després, Dani Rodríguez ho va provar després d'una bona jugada de Febas, però el xut va sortir fregant el pal. En el 83, Álvaro va tenir una acció molt clara després d'un córner, però el portera local va desviar a servei de cantonada.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre (56’), Valjent, Raíllo, Oliván (56’), R. De Galarreta (70’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Murilo (70’), Mollejo (56’), Álvaro

Suplents: Parera, Koke, Baba, Russo, Febas (70’), Cufré (56’), Mboula (70’), Fran Gámez (56’), Trajkovski, Marc Cardona (56’), Luka Romero, Gayà

CD Castellón: Óscar, Lapeña, Arturo (79’), Ortuño, Ruben D, César Díaz, Bodiger, C. Delgado (90’), Galvez E., Víctor, Jorge Fdez (90’)

Suplents: Campos, Krhin, Satrustegui, Castells, Carles (90’), Cubillas, Iago Indias (90’), Gus (79’), Muguruza, Mateu, Javi Moyano, Jonatan

Gols: Ortuño, 1-0 (24’)