PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca cau en el Wanda Metropolità davant el Club Atlético de Madrid (3-0)

Els vermells perden davant els blanc-i-vermells en un partit en el qual s'ha repetit un penal i els gols d'Álvaro Morata i Koke

El RCD Mallorca ha caigut 3-0 davant el Club Atlético de Madrid en el Wanda Metropolità. Un partit en el qual els de Vicente Moreno no han deixat d'insistir i el col·legiat ha decidit repetir un penal després que Manolo Reina el detingués. El doblet de Morata en la primera meitat i el gol de Koke en la segona han decidit el partit.

Després de la victòria davant el Real Club Celta (5-1), Vicente Moreno ha realitzat quatre canvis en l'onze inicial. Tres d'ells obligats per les absències dels sancionats Budimir i Valjent i el lesionat Lumor. En l'equip titular han entrat Sedlar, Fran Gámez, Febas i Trajkovski.

El partit ha començat amb poc ritme i amb pocs acostaments per part dels dos equips. No ha estat fins al minut nou quan l'equip dirigit per Vicente Moreno ha arribat a la porteria de Oblak. Un gran passi de Kubo sobre Pou que, després d'un gran centre, el porter blanc-i-vermell ha desviat. En els següents minuts ha estat el Club Atlètic de Madrid el que s'ha acostat a la porteria de Manolo Reina. Jugades aïllades que han generat perill sobre la meta vermella.

En el minut vint, el RCD Mallorca s'ha acostat a l'àrea rival amb un gran centre, de falta, de Trajkovski al qual Baba no ha arribat per molt poc. En el minut 25, l'àrbitre ha assenyalat penal a favor del Club Atlètic de Madrid després d'un agarrón de Sedlar sobre Álvaro Morata. El porter del conjunt bermellón, Manolo Reina, ha detingut el penal disparat pel mateix Morata, però el VAR ha manat a repetir el tret i, de nou, Morata ha avançat al conjunt blanc-i-vermell en el marcador.

En els minuts finals de la primera part, Take Kubo ha estat l'encarregat de generar perill sobre la defensa blanc-i-vermella. Bones jugades per la banda dreta sense arribar a trobar rematador i porteria. En l'últim minut de la primera meitat ha arribat el segon gol del Club Atlético de Madrid. Álvaro Morata ha definit en l'àrea petita després d'una passada de Marcos Llorente. Amb el resultat de 2-0 s'ha arribat al final de la primera meitat.

Després del descans, els de Vicente Moreno han sortit amb ganes de donar-li la volta al marcador i de les botes de Take Kubo han arribat les millors jugades i oportunitats per als vermelles. En el minut 51 ha arribat el primer tret per al RCD Mallorca. Una gran acció de Pozo que, després d'una passada a la frontal de l'àrea petita, Cucho no ha aconseguit enganxar i la pilota ha sortit fora.

Amb l'hora de partit complerta, Vicente Moreno ha donat entrada a Salva Sevilla i Lago Júnior per a continuar amb la possessió de la pilota i buscant la verticalitat en les bandes. A partir d'aquí han arribat els millors minuts vermells. Llargues possessions i acostaments sobre la porteria de Jan Oblak. En el minut 73, el lateral esquerre del Club Atlético de Madrid, Lodi, ha enviat la pilota al travesser després d'un tret amb l'esquerrana. Els visitants no han trigat a respondre amb accions pròximes a l'àrea rival amb individualitats de Lago, Dani Rodríguez i Take.

En el minut 78 ha arribat el tercer gol del Club Atlètic de Madrid. Koke ha disparat des de fora de l'àrea i, després de desviament de Sastre, la pilota ha entrat en la porteria de Manolo Reina. Els de Vicente Moreno no han trigat a respondre amb una gran rematada de Chavarría que ha rematat prop del pal esquerre de la porteria blanc-i-vermella. Amb el 3-0 en el marcador s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Reina, Pozo, Raíllo, Sedlar, Fran Gámez (69’), Kubo, Baba (80’), Febas (57’), Dani Rodríguez, Trajkovski (57’), Cucho Hernández (69’)

Suplents:  Parera, Jesús, Sastre (69’), Xisco Campos, Señé, Salva Sevilla (57’), Lago Junior (57’), Salibur, Chavarría (80’), Fran González, Luka, Abdón (69’)

Club Atlético de Madrid: Oblak, Trippier, Savic, Giménez, Manu Sánchez(61’), Koke, Llorente, Saúl (80’), Carrasco (54’), Joao Félix (54’), Morata (61’)

Suplents: Adán, Arias, Lodi (61’), Álvaro, Thomas (80’), Lemar, Herrera, Vitolo (54’), Toni Moya, Correa (54’), Saponjic, Diego Costa (61’)

Gols: Morata, 1-0 (29’); Morata, 2-0 (45+4’); Koke, 3-0 (78’)