PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca cau en el primer partit davant el Rayo Vallecano (0-1)

Els vermells perden en el Visit Mallorca Estadi després d'un gol de Isi en la segona meitat per als vallecans

El RCD Mallorca ha perdut davant el Rayo Vallecano (0-1) en el primer partit de la temporada per als de Luis García Plaza. Un gol de Isi en el minut 48 dóna la victòria als visitants en el qual ha estat un partit amb molt de ritme i poques ocasions.

Per a l'estrena en La Liga SmartBank, Luis García Plaza ha tret un onze recognoscible després dels partits de pretemporada que ha jugat el conjunt vermell. L'equip ha sortit amb un 4-2-3-1 amb Lago, Stoichkov i Dani Rodríguez en la mitja punta i amb Álex Alegría com a referència atacant. Esment especial per a Iván Bravo que ha debutat com a titular en partit oficial amb la samarreta vermella.

El partit ha arrencat amb un Rayo Vallecano vertical i pressionant a dalt dificultant la sortida del conjunt local. Amb el transcurs dels minuts ha estat el RCD Mallorca l'encarregat de dominar la pilota amb bones transicions trobant a Dani Rodríguez, Stoichkov i Lago Júnior entre línies. En el minut 15 ha arribat la primera ocasió de perill per als vermells. Una gran carrera de Lago Júnior per la banda dreta i, després d'un gran centre, Dani Rodríguez ha rematat amb l'esquerra i Morro ha buidat lluny de la porteria vallecana.

Amb la primera ocasió ha arribat el control del partit per als de Luis García Plaza. L'equip ha traslladat la pilota a les bandes amb les incorporacions de Joan Sastre i Iván Bravo. Després de la pausa d'hidratació el ritme del partit ha baixat molt amb intercanvis de possessió i moltes interrupcions. Amb una ocasió per a Dani Rodríguez ha acabat la primera meitat. Un centre des de l'esquerra de Lago Júnior que el de Betanzos ha rematat a les mans de Morro.

Amb la reanudació ha arribat el primer gol del partit. Isi ha avançat als visitants amb una rematada des de dins de l'àrea després d'una jugada col·lectiva dels vallecans. Els de Luis García Plaza han tardat poc a reaccionar. Luka, Budimir i Salva Sevilla han entrat al terreny de joc per a tractar de donar-li la volta al gol del Rayo Vallecano.

En el minut 65, Manolo Reina ha buidat un tret de Fran García després d'un robatori del propi jugador vallecano. Amb el transcurs dels minuts, els vermells han començat a insistir sobre la porteria visitant amb centres laterals i serveis de cantonada. En el 94, Salva Sevilla ha disparat una falta directa que Morro ha buidat lluny de la porteria. Amb tot el RCD Mallorca en l'àrea vallecana s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Raíllo, Valjent, Bravo, Baba, Febas, Dani Rodríguez, Lago Júnior, Stoichkov, Alegría

Suplents: Miquel Parera, B. Oliván,  De Galarreta, Rafel Obrador, Antonio Sánchez, Luka Romero, Salva Sevilla, Abdón, Russo, Fran Gámez, Trajkovski, Budimir

Rayo Vallecano: Morro, Velázquez, Catena, Santi, Isi, Andrés, Qasmi, Álvaro, Óscar, Mario H, Fran García

Suplents: Dimitrievski, M. Suárez, Trejo, Lass, Montiel, Ba, Pozo, Saveljilch, Benito, Martín, Moreno, D. Moreno

Gols: Isi, 0-1 (50’)