Destacats

El RCD Mallorca cau derrotat en el Santiago Bernabeu (6-1)

Els vermells van perdre en la sisena jornada de la Lliga davant el Real Madrid

El RCD Mallorca va caure 6-1 en la seva visita al Santiago Bernabeu davant el Reial Madrid. Per a la sisena jornada de lliga, Luis García Plaza va fer bastants canvis en l'onze inicial. Josep Gayà va debutar amb el primer equip, mentre que jugadors com Kang-In Lee, Febas, Battaglia i Lago Júnior van sumar la seva primera titularitat aquesta temporada.

El RCD Mallorca no va entrar de la millor manera possible al partit en el Santiago Bernabeu. Amb el minut dos compliment, Karim Benzema va avançar als locals després d'una acció desafortunada del debutant Gayà. A partir d'aquí, els de Luis García Plaza van igualar la intensitat i el partit va agafar un altre ritme. Els vermells van fer un pas cap endavant i de les botes de Take, Lago i Febas van arribar les millors combinacions del RCD Mallorca. En el minut 20, Lago Júnior va tenir una oportunitat molt clara després d'un toc d'esperó de Kang-In Lee, però el xut de l'ivorià va sortir fregant el travesser.

Quan els mallorquinistes estaven jugant els seus millors minuts, els madridistes van marcar el segon. Marco Asensio va aprofitar un rebutg dins de l'àrea i definir per sota de Manolo Reina. Un minut després sí que va arribar, finalment, la reacció del RCD Mallorca. Kang-In Lee es va estrenar amb la camiseta vermella després d'un gran gol impossible per a Courtois. En el 29, Marco Asensio va anotar el tercer després d'una bona carrera i definir, una altra vegada, per sota de Reina. A partir d'aquí, el partit es va igualar, però el Real Madrid es va anar al descans dominant en el marcador.

La segona part va començar igual que la primera. Karim Benzema va anotar als dos minuts de sortir de vestuaris, però el VAR va anul·lar el gol per falta prèvia a Joan Sastre. En el 54, Marco Asensio va anotar el quart gol madridista, el tercer en el seu compte particular. El mallorquí li va pegar amb l'esquerra des de fora de l'àrea al pal dret i poc va poder fer Manolo Reina

En el tram final del partit el ritme va disminuir, però el Reial Madrid va tornar a marcar després d'un rebutg. Karim Benzema va marcar el cinquè gol després d'un tret que va tocar en dos jugadors abans d'entrar en la porteria. Isco va ser l'encarregat d'anotar el sisè després d'una assistència de Vinicius. Amb el 6-1 es va arribar al final del partit. El RCD Mallorca continuarà amb vuit punts en el caseller i amb la mirada posada en el partit del diumenge davant el CA Osasuna en el Visit Mallorca Estadi.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Martin Valjent, Josep Gayà (59'), B. Oliván, Battaglia, Febas (59'), Kang-In Lee, Take (46'), Lago Junior (76'), Hoppe (59')

Suplents: Pere Joan, Greif, Marc Carmona, Jaume Costa (59'), Antonio Sánchez (59'), Dani Rodríguez, Salva Sevilla, Baba (46'), Amath, Mboula (76'), Abdón (59'), Fer Niño

Real Madrid CF: Courtois, Alaba, Militao, Miguel Gutierrez, Nacho (80'), Camavinga (60'), Valverde, Asensio (72'), Vinius, Karim Benzema (80'), Rodrigo (72')

Suplents: Lunin, Toni Fuidias, Santos (80'), Vallejo, Casemiro, Isco (72'), Blanco (60'), L. Vázquez (72'), Modric, Mariano, Hazard, Jovic (80')

Gols: Benzema, 1-0 (3'); Asensio, 2-0 (24'); Kang-In Lee (25'); Asensio, 3-1 (29'); Asensio, 4-1 (55'); Benzema, 5-1 (78'); Isco, 6-1 (84')