Cròniques cantera

El RCD Mallorca B cau per la mínima davant el CF Badalona Futur

L'únic tant del partit va ser d'Andreu Guiu

El RCD Mallorca B va caure derrotat per 1-0 davant el CF Badalona Futur en el partit corresponent a la jornada 21 del grup III de Segona RFEF. Els de Julián Robles no van poder refer-se del gol rival que va arribar en els minuts inicials del duel. Amb aquesta derrota, el RCD Mallorca B segueix en la lluita per la permanència amb 15 punts.

Als deu minuts de la primera part, el CF Badalona Futur va saber aprofitar la primera ocasió de perill que va tenir i la va materialitzar en gol a través d'Andreu Guiu. Els de Julián Robles no aconseguien enllaçar jugades de perill en atac i van haver de resistir els atacs del conjunt català, arribant amb el 0-0 al descans.

El filial vermell va millorar el seu joc en el segon temps i va tenir diverses oportunitats per a poder posar les taules en el marcador, però no van aconseguir superar la porteria del conjunt català. En el minut 57 del partit el CF Badalona Futur va tenir l'oportunitat de posar el 2-0 en el lluminós, però el tret de Peque Polo es va anar lleugerament desviat.

RCD Mallorca B: Álex; Gayà, David López, Imanol, Miquel Llabrés (Gálvez, 73′), Tovar, Montalbán, Tófol (Thomas, 46′), Ibrahim (Mascaró, 85′), Miguel Martín y Valverde (Zaca, 46′).

CF Badalona Futur: Álex Sánchez; Segura, Andreu Guiu, Álex Altube, Peque Polo (Fran Carbia, 66′), Facu, Merchán, Mate (Juan Fernández, 76′), Albert Torras (Adri, 76′), Xavi Molina y Xiker.