El Mallorca DH s'emporta el derbi de Son Malferit (0-1)"

El RCD Mallorca DH s'ha fet amb el derbi de la categoria Juvenil Divisió d'Honor vencent per 0 a 1 l'Atlètic Balears DH a domicili. El partit arrencava molt igualat, amb el domini del joc al centre del camp, però, les poques ocasions clares serien pel conjunt local, que no aconseguiria convertir en gol cap jugada. Just a la vora del descans, Jorge, batria a Pau i posaria el 0 a 1 al marcador. En la segona part, el conjunt blanquiblau sortiria a estrènyer i a intentar donar-li la volta al marcador. El domini local era clar i les ocasions més clares se succeirien a l'àrea mallorquinista, Capellà llançaria un tret que passaria per sobre del travesser per molt poc, dos minuts més tard, Flaqué, manaria la pilota al travesser. Amb la trobada gairebé finalitzada, Tomeu realitzaria una gran parada a Juanjo i permetria portar-se els tres punts i guanyar el derbi. Els vermellons se situen tercers en la classificació amb 41 punts, a només 2 punts del capdavanter, el RCD Espanyol DH. Atlètic Balears DH: Pau, Josef, Patxi, Marcos, Mikel, Rafa, Capellà (Juanjo min 76?), Sergio, Flaqué (Jaka min 75?), Dani (Blay min 45?), Latorre (Joel min 65?) RCD Mallorca DH: Tomeu, Clement, Gori, Gerardo, Pep Vidal, Jofre, Javi, Reni (Antonio min 82?), Rodat (Toril min 85?), Eder, Diego (Salva min 80?) Gols: 0-1 Jorge minut 41? Targetes: el col·legiat González González va amonestar a Dani, Flaqué, Mikel i Rafa per part dels locals i a Toril per part dels visitants. Miquel Llabrés, futbolmallorca.com Foto: Futbol Balear