Skip to main content
PRIMER EQUIP

El Mallorca comença la pretemporada amb una revisió mèdica a l'Hospital QuirónSalud Palma Planas

Els jugadors de la primera plantilla del RCD Mallorca passen aquesta setmana per l'Hospital QuirónSalud PalmaPlanas per evaluar el seu estat mèdic en els primers dies de la nova temporada. Als jugadors els han realitzat una exploració cardiològica i una prova d'esforç per mesurar el seu estat físic a l'inici de la seva posada a punt de cara a la nova temporada.

Durant tota la setmana, els jugadors de la primera plantilla i l'equip filial tenen cita a l'Hospital per sometre's a una revisió mèdica.

Als jugadors els realitzaran diferents proves cardiològiques, com un electriocardiograma i un ecocardiograma transtoràcic, estudis que permeten realitzar una valoració cardiològica en profunditat.

Finalment, el doctor Eduard Ribot els realitza una ergoespirometria. Una prova d'esforç màxima amb control de gasos espirats, per a la valoració de la resposta de l'organisme durant l'exercici, de manera que s'obté un diagnòstic de salut i una valoració de la capacitat funcional de l'esportista.

La passada setmana ja es varen realitzar a l'Hospital QuirónSalud Palma Planas les revisions mèdiques dels nous fitxatges del RCD Mallorca, Juan Domínguez, Juan Rodríguez, Culio, Roberto Santamaría, Antonio Raíllo i Jon Ansotegi.