El Mallorca B segueix amb bon peu cap al títol de lliga

Els de Javier Olaizola van despatxar per 4 a 0 el dissabte a la tarda a Son Bibiloni a un Alcúdia que va gaudir de poques ocasions de perill. Primera part amb poca història, el filial mallorquinista va començar tocant pilota i intentant obrir ràpid el marcador. En el minut 2, una pilota per banda dreta va arribar a Stephen, després de dues jugades amb rebots i amb un tret creuat, va colar la pilota pràcticament per l'esquadra esquerra de la porteria defensada per Maties. Pocs minuts després, en el 9, un penal provocat pel propi Stephen i llançat per Mateu Ferrer era detingut pel portera ‘alcudienc’ en una bona intervenció a la dreta de la porteria. A partir d'aquest moment, el Mallorca ‘B’ va baixar la intensitat i aquesta situació l'aprofitava l'Alcúdia per aguaitar la porteria de Benji, que no va tenir molt treball durant tota la trobada. Els minuts passaven i el marcador ja no es tornaria a moure, encara que tampoc va haver-hi ocasions clares per part de cap dels dos conjunts. La segona meitat va començar amb el mateix guió de la primera, el tècnic local demanava als seus pupils molta més possessió i sortides des d'enrere per arribar amb més freqüència a l'àrea rival. El partit semblava acabat i fins i tot l'Alcúdia va tenir alguna ocasió per mitjà de Sergi Perelló i José Gálvez, els més actius del conjunt del Raiguer, per ficar pressió al filial bermellón, encara que va faltar l'última passada i control final per encarar amb garanties la porteria de Benji. Gens més lluny de la realitat, a partir del minut 60, es va tornar a activar la trobada i en el 62, Raúl González signava el segon pels de Son Bibiloni, una falta des de la dreta cap a l'àrea perquè el dorsal 5, pràcticament des del sòl enviés la pilota al fons de les malles. A partir d'aquí nou període de transició amb jugades de cert perill per a tots dos conjunts i en el 82, Stephen tornava a marcar pels bermellones. Carracedo driblava prop de l'àrea per banda dreta i disparava, el porter no va reaccionar bé i el rebuig quedava solt perquè el jugador del Mallorca ‘B’ posés el segon tant en el seu compte particular. A cinc minuts del final, jugada idèntica a l'anterior gol, es va ben Carracedo que pica la pilota al segon pal perquè rematés sol Raúl González, després del gol, minuts d'espera perquè el col·legiat decretés el final del partit. Victòria important per al filial mallorquinista que segueix líder de la categoria i s'apropa més a la consecució del títol de lliga i sobretot a disputar el playoff d'ascens en una sola eliminatòria. La setmana que ve els de Javier Olaizola visitaran al Collerense i l'Alcúdia rebrà a casa al Binissalem, que apura les seves opcions remotes d'apropar-se a la zona de promoció d'ascens i que va solucionar el seu partit davant el Poblense per 3 a 2. Autor: Alex Pomar de www.futbolmallorca.com Foto: José Lorente