El Mallorca B eliminat de la Copa RFEF

Partit molt igualat amb avantatge pel At. Balears pel partit d'anada, però que el filial mallorquinista ha encarat molt bé i ha pressionat més al rival en els últims instants del partit. [gallery type="slideshow" size="full" ids="6312,6308,6304,6300,6280,6284,6288,6292,6296,6276,6272,6268,6264,6260,6256,6252,6248,6244,6240,6232,6228"] En la primera meitat quan ja s'acabava amb el 0-0, en els últims segons en un corner a favor del At. Balears els ha fet anar-se al descans per davant amb l'o-1, per un error defensiu en un tret des de fora de l'àrea que Benji no ha pogut parar. En la represa només més començar el Mallorca B ha tingut diverses ocasions fins que ha aconseguit en els primers minuts empatar el partit, en un centre de Cristeto que remata de cap Mateu Ferrer, arran de la igualada s'han anat a dalt els del Mallorca i les oportunitats de posar-se per davant en el marcador han estat molt clares però no han aconseguit materialitzar-les, i els últims deu-dotze minuts s'ha exercit una pressió molt constant per part del Mallorca B, s'ha pogut veure a un Olaizola content amb els jugadors. Al final l'empat no ha bastat i el filial mallorquinista ha quedat eliminat de la Copa RFEF. Informació i fotos facilitades per Futbol Balear