Derrota per la mínima davant el Real Betis

El RCD Mallorca ha caigut derrotat aquest dissabte davant el Real Betis a causa d'un gol des de fora de l'àrea de Sergi Altimira.

El partit ha començat amb una alta intensitat i al cap de cinc minuts, el Mallorca ja havia ocasionat algunes situacions de perill protagonitzades per Manu Morlanes i Cyle Larin. També ho va intentar el conjunt andalús, que en el 9' va provar Predrag Rajković amb un xut ras, al pal curt, de Luiz Enrique.

No obstant això, la més clara del primer temps, al marge del gol bètic, va ser del Mallorca. Al quart d'hora, Toni Lato, després d'una bona acció individual, va posar un centre al cap de Abdón Prats, la rematada del qual es va estavellar contra el travesser de Rui Silva. El rebutg li va caure a Sergi Darder, encara que el seu xut es va marxar per dalt de la porteria visitant.

Una de les males notícies del partit va ser la lesió de Samu Costa, que en el minut 35 va haver de ser substituït per Omar Mascarell després d'una entrada de Johnny Cardoso. Ja en el descompte de la primera meitat, va arribar un altre infortuni per als vermellons amb el gol del Real Betis, que es va avançar gràcies a un llançament des de fora de l'àrea de Sergi Altimira.

En la segona part, el ritme del partit va decaure i no va haver-hi gairebé ocasions reals de perill i sí multitud d'interrupcions. Javier Aguirre va intentar agitar l'arbre amb les entrades de futbolistes com Vedat MuriqiJavi Llabrés, Dani Rodríguez i Jaume Costa, però no va trobar resultat. Abdón la va tornar a tenir al seu cap en els minuts finals. No obstantat, el 0-1 no es va moure del marcador.

D'aquesta manera, el Mallorca sofreix la seva segona derrota de la temporada a casa i en la pròxima jornada viatjarà a Bilbao per a enfrontar-se a l'Athletic.