Skip to main content
Destacats

Dani Rodríguez: “Lluitarem fins a la darrera gota per l'objectiu”

El futbolista gallec remarca que tots els jugadors seran importants en els 11 partits que queden

Dani Rodríguez assegura que el primer partit de la tornada de la competició davant el FC Barcelona no tindrà res a veure amb el de la primera volta. “Crec que la lliga no tindrà res a veure amb el que s'estava veient en les últimes jornades abans de l'aturada. Serà una mini-lliga d'onze partits i el que estigui preparat psicològicament per a això té molt encaminat. És igual en la posició que estiguis, hi haurà partits cada pocs dies i tendrem l'opció de revertir ràpid qualsevol resultat”.

El futbolista de Betanzos posa de manifest la importància del grup per sobre de les individualitats. “Tothom serà important. És impossible que tots juguem tots els partits. Hi haurà oportunitats per a tots, també per a aquesta gent que no estava comptant molt enguany i pot ser important”.

Sobre el partit davant el FC Barcelona, corresponent a la jornada 28 de la Liga Santander, el migcampista ho té clar. “El partit serà estrany. El que primer s'adapti a aquest ambient, a centrar-se en el partit i a jugar sense públic, competirà molt millor. Tots estam sentint el suport de la gent a través de les xarxes socials. Tant l'equip com jo ens deixarem en el camp fins a la darrera gota per a aconseguir l'objectiu. Ho farem per l'afició perquè també ells s'han sacrificat molt com a ciutadans tot aquest temps. Ara ens toca complir en el camp perquè se sentin orgullosos de nosaltres”.

Dani Rodríguez ha marcat 5 gols aquesta temporada, sent el segon màxim golejador de l'equip després d’Ante Budimir. El gallec, que acaba de complir 32 anys en el millor moment de la seva carrera, somia amb tornar a celebrar un gol. “Tant de bo pugui marcar davant el FC Barcelona i sobretot que serveixi per a guanyar. Per a mi, enguany la Primera Divisió és un regal i malgrat les circumstàncies que ens ha tocat viure seguesc gaudint amb molta il·lusió”.