Skip to main content
Destacats

Abdón Prats, Antonio Sánchez i Muriqi, feliços després de la victòria davant el Rayo Vallecano

Els jugadors del RCD Mallorca van valorar el bon partit en el Visit Mallorca Estadi

Els jugadors del RCD Mallorca: Abdón Prats, Antonio Sánchez i Muriqi van analitzar la victòria davant el Rayo Vallecano en la penúltima jornada de la Lliga (2-1). Els de Javier Aguirre van aconseguir la victòria gràcies a un gol de Abdón Prats en el temps de descompte. Amb aquesta victòria els bermellones depenen de si mateixos per a aconseguir la permanència en Primera Divisió.

Abdón Prats

"No sé si és un alliberament, és satisfacció, l'afició s'ho mereix. Jo jugo amb la mà en el cor i estic molt feliç per continuar fent història en el meu club en la qual és la meva casa. És molt especial jo era petit i venia aquí a veure als meus ídols i és molt especial poder viure aquests anys tan meravellosos del club i fer créixer al Mallorca"

"Tinc molta fe en aquest equip, faig una crida perquè l'afició vingui a Pamplona ja parlaré amb els seus caps perquè no vagin a treballar el dilluns. Em recordo de la meva família, la meva núvia, els meus amics i aquesta gent que sempre estem sofrint com a mallorquinistes que som"

Antonio Sánchez

"Pareix que ens agrada sofrir. Ho hem passat malament, però al final ha sortit bé i arribem a l'última jornada depenent de nosaltres mateixos que és el que volíem des d'un principi. Si en el pròxim partit fem els nostres deures, ens quedarem un any més en Primera. La gent avui ha estat empenyent en els moments més difícils. Ha estat brutal"

Muriqi

"Era l'últim partit davant la nostra afició i han estat increïbles. Hem aconseguit tres punts molt importants. Ara depenem de nosaltres i volem seguir en Primera. Guanyar amb sofriment per a mi és millor perquè ho celebres d'una manera més dolça. Això de Abdón ha estat increïble, ens ha permès celebrar avui"