A cuarts de Copa!

Un gol de Cyle Larin en l'última jugada de la pròrroga classifica al Mallorca per a la següent ronda copera

El primer avís va ser d'un combatiu equip canari, que mitjançant Enric Gallego va generar un esglai en la porteria de Dominik Greif amb un llançament creuat que va fregar el pal esquerre.

No obstant això, el conjunt vermellós no es va arrugar, va voler dur la iniciativa i també buscava aproximar-se als dominis del mallorquí Tomeu Nadal, que en el 14' va haver d'intervenir amb una bona mà davant una rematada dins de l'àrea d'Abdón Prats. Una jugada que va originar Sergi Darder amb una gran conducció per a un posterior centre des de la dreta d'Amath.

Els de Tenerife, per part seva, van buscar torpedinar la sortida de pilota dels vermellons i també van gaudir de trams amb major possessió, encara que les seves temptatives eren neutralitzades per la defensa i el porter visitants. Mentrestant, l'equip de Javier Aguirre també ho va provar amb algun contraatac, com el que va protagonitzar en el minut 26 Amath, el xut del qual, des d'una posició escorada, va aturar fàcil Nadal.

En l'equador del primer temps, en el 37', Greif es va erigir en el salvador amb una vital intervenció davant una rematada dins de l'àrea de Sergio González. El Mallorca va gaudir d'algun acostament tímid, però el partit va marxar amb 0-0 al descans.

El segon temps va començar de nou amb un Tenerife buscant el gol i amb una mala notícia: la lesió de Siebe Van der Heyden. Va entrar en el seu lloc Toni Lato, al mateix temps que Dani Rodríguez i Antonio Raíllo van substituir a Amath i a Copete, respectivament. Poc després, Aguirre va donar entrada a Antonio Sánchez per David López i el Mallorca va canviar de formació.

Els locals van plantejar problemes a l'equip mallorquinista i, encara que sense molt d'èxit ni excessiu perill, van comptar amb algunes aproximacions mitjançant la pilota parada i llançaments des de lluny.

En els últims minuts, el partit es va obrir i els vermellons es van fer amb el domini i van trepitjar més l'àrea rival en cerca del gol que els donessin la classificació a quarts. En el 80', Abdón va estar prop de trobar-ho amb una gran rematada de volea a l'altura del punt de penal, però la pilota no va trobar porteria. També ho va intentar Larin per a un Mallorca que va acabar millor el xoc, però es va arribar al final del temps reglamentari amb 0-0.

En la pròrroga el partit va continuar igualat i no va haver-hi ocasions reals de perill en els inicials 15 minuts. En el 100', el Mallorca va sol·licitar un possible penal sobre Raíllo, encara que sense èxit. Amb això, es va arribar al final del primer assalt amb empat en el marcador. El segon va arrencar amb un potent llançament de falta d'Abdón que va parar a baix Nadal. Poc més tard, en el 111', el porter mallorquí va tornar a estar providencial, en aquest cas per a evitar el que hagués estat un golàs de Gio González. El Tenerife també ho va intentar en el 116' amb una xutada d'Álvaro Jiménez que es va topar amb el lateral de la xarxa de Greif. I quan el partit semblava que s'anava a decidir en els penals, Larin va aprofitar una pilota dins de l'àrea per a superar a Nadal en l'última jugada i enviar als mallorquins als quarts de final de la Copa del Rei.