Skip to main content
Destacats

Olaizola: "Els derbis són partits únics"

L'entrenador del RCD Mallorca B ha respost als mitjans després de dirigir l'última sessió preparatòria abans del partit de demà a Son Malferit. El filial mallorquinista visita a les 18:30h l'Atletic Balears en la segona jornada de lliga, un partit que el basc sap "que només val 3 punts però som tots concients que és un partit diferent. Som els dos únics equips de Balears a Segona B i és molt normal que la gent tengui ganes de veure aquest enfrontament".

Però més enllà de la rivalitat al camp, Olaizola ha volgut deixar clar que "ha de ser un partit de futbol, encara que cada afició defensi els seus colors, ha d'haver-hi respecte, i al final del partit, poder-nos saludar i donar la mà". En aquesta mateixa línia, el mític excapità del primer equip del club, ha assegurat que "intent donar la dosi de motivació òptima als jugadors, a partir de la meva experiència. Que no ens traeixin els nervis ni que estiguem massa tensos".

Preguntat per com veu al rival de demà, el basc ha definit que "el projecte del Atletic Balears és sòlid i part d'un pressupost important en la nostra categoria. La plantilla és forta i treballa per aconseguir el seu objectiu d'ascendir". Serà la primer vegada que Olaizola coincideixi amb Christian Ziege a la banqueta rival i ha volgut esmentar que és una persona que li mereix tot el seu respecte.
Tornant al filial, Olaizola ha assegurat que "els meus jugadors són més joves, però aquesta il·lusió per créixer i seguir aprenent també ens pot anar a favor. Ells treballen dur perquè volen arribar al primer equip i aquesta motivació els fa molt competitius".

Finalment, i aprofitant que el primer equip juga diumenge a Cadis, i que per tant demà, els afeccionats poden apropar-se a Son Malferit a viure el derbi en directe, el míster ha agraït per endavant el suport dels socis mallorquinistes que sempre ha tingut el filial i no dubta que aquesta jornada també es sentiran recolzats.