MLL / NOTICIES

Yannis Salibur: “Tenim un vestuari molt unit”

El jugador del RCD Mallorca reconeix que mantenir la fortalesa del grup serà vital per a aconseguir l'objectiu de la permanència

Els jugadors del RCD Mallorca continuen els entrenaments de la fase 3 del protocol de La Liga, que permeten la feina en grups de fins a 10 futbolistes. La plantilla torna a gaudir de la pilota i es continua preparant a consciència per al retorn de la competició. Així ho analitza el francès Yannis Salibur. “És un plaer tornar a treballar en el camp, prop dels teus companys. Fa molt temps que no hem jugat però estam entrenant molt bé. L'equip fa feina intensa per a evitar lesions en aquest període de readaptació i, personalment, estic fent molta feina. El més important és el grup, que l'equip aconsegueixi els resultats. Tenim un vestuari molt unit i això és molt important. He jugat en equips semblants a aquest Mallorca i la unió ha estat clau”.

Salibur reconeix que en l'horitzó de l'equip ja apareix el FC Barcelona, que serà el primer partit que jugui el Mallorca en el retorn de la competició. “Pensam una mica en l'FC Barcelona però primer necessitam treballar, treballar i treballar. Quan tenguem clar el calendari ja podrem pensar més en això perquè ens enfrontarem a un equip espectacular i serà un partit important. Hem d'estar llestos”.

El jugador francès ha arribat enguany a la lliga espanyola després de desenvolupar la seva carrera a França, on va coincidir amb una de les estrelles del Reial Madrid, el davanter Eden Hazard. Als dos futbolistes els uneix una llarga amistat. “Eden Hazard i jo som molt amics. Fa més de 15 anys que ens coneixem i tenim una gran amistat. Les nostres famílies estan molt unides i els nostres fills també es coneixen. De fet, el fill major de Hazard es diu Yannis com jo, i el meu fill major es diu Eden com ell”.

Se parla de: Salibur, RCD Mallorca, entreno

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

29 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

30 SEP

17:30 Visit Mallorca Estadi

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

01 OCT

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

02 OCT

18:00 Visit Mallorca Estadi

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

03 OCT

18:15 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada4 RCD Mallorca - CD Tenerife

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter