MLL / NOTICIES

Vicente Moreno: “Tot el que tenim ho deixem en el camp i així serà fins a l'últim dia”

El tècnic del RCD Mallorca ha valorat la derrota davant el Club Atlético de Madrid en el Wanda Metropolitano (3-0)

Vicente Moreno ha analitzat la derrota en el Wanda Metropolità davant el Club Atlético de Madrid (3-0). Un partit en el qual els de Vicente Moreno no han deixat d'insistir i el col·legiat ha manat repetir un penal després que Manolo Reina el detingués. El doblet de Morata en la primera meitat i el gol de Koke en la segona han decidit el partit.

Sobre el partit…

“Com sempre, amb els interessos de l'un o els altres, el penal és opinable o no. Ens ha fet més mal el segon gol perquè l'equip estava bé. No és el mateix anar-te amb 1-0 que amb 2-0 abans del descans”.

“Moltes vegades, en partits en els quals creus que pots fer més, per errors se'ns va reduint les opcions. L'equip ha fet un gran esforç i ha donat la cara. Era una possibilitat el no guanyar, però ara mirarem de reüll als altres equips i, a partir d'aquí, pensar en el dijous”

“La sensació que tinc amb l'equip és que, malgrat els pals, es refà i competeix i més enllà del resultat l'equip ha fet un gran partit davant un equip com l'Atlètic de Madrid”

“El marge es va estrenyent i, desgraciadament, per mèrit nostre. Hem de cuidar aquests errors i ara és clar. Estem a cinc i quants més errors cometis més difícil serà aconseguir la meta. Tenim un grup fort i l'equip no es deixa portar. Tot el que tenim ho deixem aquí i així serà fins a l'últim dia”

“Hem vingut amb la idea de guanyar i el que he vist en els jugadors era aquesta intenció. Som l'equip més revisat pel VAR i aquesta sort no l'estem tenint. La balança dels penals ens ha caigut més en contra que a favor, però no és excusa”

La situació de l'equip…

“El partit del dijous hem de guanyar-lo. Si guanyem, vull pensar que estarem millor que ara. El calendari és el que és. Aquí està la dificultat i està la realitat que hem intentat guanyar-los i en alguns ho hem merescut" 

“Aquests sis dies ens donen aire. Les dades són millors que abans del confinament. Malgrat jugar tan seguits, la realitat és que l'esforç i les dades dels jugadors són molt bons. Tindrem un petit respir i podrem treballar amb una mica més de marge” 

“Els comptes són guanyar els dotze punts que queden. No hem de fer molts comptes. Hem de pensar en el Llevant. Si guanyem, la qual cosa avui veiem fosc, podrem veure una mica de llum en la situació actual”

“En Primera Divisió tots els rivals són difícil. Els comptes no les pots tirar per la classificació, cal jugar-los. Ara vénen un equips que són els que són i hem de guanyar. Hem de seguir en la línia i estar encertats a l'hora de finalitzar”

MLL / Síguenos en Twitter