MLL / NOTICIES

Vicente Moreno: “Tenim la voluntat i la necessitat de guanyar en Soria”

El RCD Mallorca torna a la competició després de l'aturada obligatòria per l'eliminació del Reus Deportiu. “Ens hauria agradat competir, que fora tot més curt, ara tenim el partit del cap de setmana i intentarem competir”, ha apuntat Vicente Moreno en relació al partit del diumenge contra el CD Numància en Los Pajaritos a les 16.00 hores.

L'entrenador mallorquinista atorga importància al partit del diumenge per a seguir en la zona de privilegi: “Tenim la voluntat i necessitat de guanyar en Soria, des de l'inici de temporada l'equip ha tingut molta motivació”.

Moreno ha valorat la dificultat de la Lliga 123: “La Segona Divisió té una igualtat tremenda, es veu cada setmana. Aquesta competició és molt molt difícil i ara amb el final de lliga, encara més. Ningú regala res i tots els equips es juguen alguna cosa”.

Sobre el rival, Vicente Moreno elogia al quadre d'Aritz López Garai: “Li va guanyar al Granada CF fa dues setmanes, qualsevol rival és difícil i és un equip que m'agrada, fa moltes coses tàctiques i a pilota aturada. En els últims anys com a jugador, López Garai era el més semblant a un entrenador sobre el terreny de joc”. “Haurem de sofrir, ells et lleven la pilota i fan les coses molt bé”, ha apuntat sobre les virtuts del conjunt sorià.

Se parla de: CD Nunancia, López Garai

MLL / Síguenos en Twitter