MLL / NOTICIES

Vicente Moreno: “Haurem de fer un gran partit per a poder guanyar al Levante UD"

L'entrenador del RCD Mallorca assegura que el seu equip s'enfronta a un rival ‘molt perillós’

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa telemàtica per a analitzar el partit corresponent a la jornada 35 davant el Levante UD. L'entrenador mallorquinista reconeix que el marge d'error s'acaba i que l'equip ha de sumar victòries en els últims quatre partits. “Tots els comptes que feim passen per guanyar els nostres partits, això és el més important. A partir d'aquí, és lògic pensar que mirarem de reüll als nostres rivals directes, però la nostra preocupació és guanyar el nostre partit”.

Una victòria que vendrà cara el Levante UD, un equip al qual Vicente Moreno ha qualificat de rival molt perillós. “El Levante UD és un equip que a nivell mediàtic se li dóna menys importància que a uns altres, però que té el premi d'haver-lo fet molt bé des de fa molts anys. Els conec bé, tant a l'equip com al seu entrenador, que ja és el tècnic amb més partits en el conjunt granota a Primera. Va ser el primer equip en el qual em vaig formar i tot el que puc dir és bo. Té plantilla per a fer molts canvis i per a treballar amb molts dibuixos tàctics”.

Moreno espera que el seu equip ofereixi el gran nivell que va demostrar davant el RC Celta en l'últim partit en el Visit Mallorca Estadi. “Tant de bo se'ns doni un partit similar al del Celta però no és el comú. No a fer el partit, que el feim amb freqüència, sinó a aconseguir un resultat tan important. Hem de fer el nostre millor partit possible, donar el màxim nivell de cadascun i que després la sort i els petits detalls caiguin del nostre costat. Necessitam guanyar, ja queda poc marge”.

Se parla de: RCD Mallorca, vicente moreno, RCD Mallorca-Levante UD

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter