MLL / NOTICIES

Vicente Moreno: “Avui l'equip ha demostrat que vol i estic content pels jugadors”

El tècnic del RCD Mallorca ha valorat la davant el RC Celta en el Visit Mallorca Estadi (5-1)

Vicente Moreno ha analitzat la victòria davant el RC Celta. El RCD Mallorca ha aconseguit els tres punts enfront dels celestes en el Visit Mallorca Estadi (5-1). Budimir, per partida doble, Cucho Hernández, Pou i Salva Sevilla han estat els encarregats de marcar els gols vermells. Un partit en el qual els de Vicente Moreno han anotat tres gols en la primera meitat i dues en la segona. Gols que han servit per a sumar per primera vegada de tres després de l’aturada.

Sobre el partit…

“És el primer partit que guanyem des de l'aturada. Ho venim buscant en cada partit i avui l'hem aconseguit. Estem contents perquè el treball dels jugadors ha tingut el seu recompensa”

“En condicions normals no hauríem apostat per Lumor, però estem en una situació de necessitat i ha volgut ajudar. Hem d'esperar a les proves i amb la quantitat de partits, per poc que tingui, es perdrà partits”

“Estic content perquè l'equip s'ho mereixia i l'afició que estan amb nosaltres des de fora. Crec que no és fàcil amb els pals que hem rebut. Amb resultats que no esperàvem. Avui l'equip ha demostrat que vol i que vol superar adversitats”

La situació de l'equip i la permanència…

“En el Wanda no és un dels camps on un pensa que pot puntuar, però aquí aquesta la grandesa del futbol. Intentarem aconseguir els tres punts i acostar-nos una mica més a l'objectiu”

“La realitat és que avui era un partit en el qual ens podíem acostar o allunyar. Estem a cinc punts i amb golaveraje bestiar. A sumar victòries i que no sumin ells. Hi ha alguna cosa que té aquest equip i és que lluitarem fins al final per a donar una alegria a l'afició”

“Estem millor que abans de començar el partit. Estem a dos partits, no sols del Cèltic, també de l'Eibar. El més important és guanyar els nostres partits. No defallirem. No és fàcil i no podem enganyar-nos, però estem a cinc punts i anirem a guanyar a Madrid per a continuar acostant-nos”

MLL / Síguenos en Twitter