MLL / NOTICIES

Salva Sevilla: “La millor vacuna que tenim ara com ara és quedar-nos a casa”

El futbolista de Berja assegura que té ganes de tornar a jugar però recorda que el prioritari ara és la salut

El jugador del RCD Mallorca Salva Sevilla reconeix que troba a faltar el futbol i el poder entrenar amb els seus companys, però recorda que el prioritari ara és vèncer al virus. “Enyores aquesta sensació d'estar en el dia a dia amb els companys, de jugar partits. Però tot això és ara el menys important. Hi ha un tema prioritari al carrer que hem de solucionar i la millor medicina que tenim de moment és quedar-nos tots a casa”.


Salva Sevilla agraeix que el cos tècnic tingués la iniciativa de posar en marxa els entrenaments col·lectius a través de videollamada per a fer el dia a dia molt més amè. “Crec que és la millor manera de treballar perquè exercitar-se tot sol costa molt més. Els dies s'anaven acumulant i era complicat mantenir la mateixa il·lusió per entrenar. Ara ens veiem les cares, podem parlar i fer bromes. Han encertat de ple”.


La situació que estem vivint és complicada per a tothom, però especialment per als més petits, als quals se'ls fa difícil no poder sortir de casa. “Als matins faig el meu entrenament i horabaixa toc una mica de pilota a casa amb el meu fill. Ell té quatre anys i no és molt conscient del que està passant. No es cansa de preguntar-me quan podrà tornar a entrenar amb els seus amiguets de la Fundació Reial Mallorca, que els troba a faltar. És molt difícil per a ells, esperem que se solucioni tot ràpid”.


Aquestes són algunes de les reflexions de Salva Sevilla en una entrevista que podreu llegir completa en el pròxim número de la nostra revista RCDMagazine i en els diferents canals oficials del club.

Se parla de: Salva Sevilla

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

16 JUL

21:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada37 RCD Mallorca - Granada CF

19 JUL

21:00 Estadio El Sadar

Partit

Jornada38 C.A. Osasuna - RCD Mallorca

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter