MLL / NOTICIES

Salva Sevilla i Alejandro Pozo valoren la victòria davant el RC Celta en el Visit Mallorca Estadi (5-1)

El migcampista i el lateral dret vermell analitzen la victòria en el Visit Mallorca Estadi davant el RC Celta

Salva Sevilla i Alejandro Pozo analitzen la victòria davant el RC Celta (5-1). Budimir, per partida doble, Cucho Hernández, Pou i Salva Sevilla han estat els encarregats de marcar els gols vermells:

Sobre el partit…

Salva Sevilla: “Era un partit que teníem marcar. No es podia fallar. Estàvem confiats i no hem fallat. Fèiem les coses bé. Volíem fer un bon partit i aconseguir els tres punts. Hem de continuar lluitant i treballant”

Alejandro Pozo: “L'equip necessitava els tres punts i ho hem sabut demostrat davant un rival directe. Quant al penal, són accions del joc. L'arbitro veu el penal i el xiula. L'equip ha sabut sobreposar-se i hem marcat el segon gol i hem estat molt bé. Necessitàvem guanyar perquè era un rival directe”


Sobre la situació de l'equip i els gols…

Salva Sevilla: “No solc marcar molts gols. Estic molt content. No m'ha sortit cap defensa i ha sortit bé. Sentim l'afecte de la gent encara que no estiguin en el camp. No ens deixen caure i barallarem fins al final. Creiem en el que fem i intentarem treure aquest avanci”

Alejandro Pozo: “Ficar el teu primer gol en la lliga i fer-ho amb una victòria. Ojalà puguin venir molts mes. Demà ja començarem a pensar en l'Atlètic i anirem pels tres punts”

MLL / Síguenos en Twitter