MLL / NOTICIES

Miquel Toni Gelabert assumeix la direcció del Futbol Base del RCD Mallorca

El campaneter relleva a Sergio Vallecillo després de ser el coordinador del Futbol 11 del club

Miquel Toni Gelabert Barrera (Campanet, 1990) és el nou director del Futbol Base del RCD Mallorca després d'ocupar el càrrec de coordinador del Futbol 11 del club. Gelabert encara el repte “feliç i il·lusionat” després de dur dos anys integrat en les categories inferiors de l'entitat i un passat de vuit temporades lligat al futbol formatiu: “Aquest nomenament suposa un repte professional i personal i és una mostra de confiança del club per a potenciar i donar oportunitats a la gent que ja està dins de l'estructura de l'entitat”. 

En un context sanitari tan especial i atípic per al desenvolupament de les competicions, Miquel Toni Gelabert assegura que “no es baixarà l'atenció en els nins com l'element més important de tot l'engranatge del Futbol Base”. Quant als seus reptes, Gelabert té clar quin ha de ser el seu full de ruta: “L'objectiu principal és que el primer equip arribi a estar compost per jugadors formats al planter. No obstant això, l'objectiu més a curt termini és el de crear un sentiment de pertinença, tant per a entrenadors com jugadors i famílies”.

Pablo Ortells, Director de Futbol del RCD Mallorca, valora així aquesta decisió: “Miquel Toni està preparat per a aquest repte i per a nosaltres és una aposta per gent de la casa, professionals que treballen en el club, el coneixen i són capaços d'assumir aquest tipus de responsabilitats”.

Se parla de: futbol base, Miquel Toni Gelabert

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter