MLL / NOTICIES

L’Ajuntament de Palma i el Real Mallorca acorden un Pla de remodelació de Son Moix

Tornar

El pla preveu 3 fases d’actuació a mig i llarg termini: la instal·lació d’unes grades supletòries, girar la gespa 90º i finalment la permuta del camp pels terrenys del Lluís Sitjar

El tinent de batle de Model de Ciutat, Antoni Noguera: “aquest equip de govern té una actitud de col·laboració sempre dins els marcs de la legalitat”

El president del Real Mallorca, Utz Claassen: “estam molt agraïts a l’Ajuntament per fer possible l’objectiu d’apropar l’afició al terreny de joc”

Avui l’Ajuntament de Palma i el RCD Mallorca han arribat a un acord que estableix un Pla de remodelació de Son Moix en 3 fases. El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, el president del Real Mallorca, Utz Claassen, i la tinenta de batle d’Esports, Susanna Moll, ha comparegut en roda de premsa per explicar els detalls d’aquest acord que a curt, mig i llarg termini generarà canvis en l’estadi de Son Moix. Claassen ha manifestat en primer lloc el seu agraïment a l’equip de l’Àrea de Model de Ciutat l’actitud, professionalitat i col·laboració que ha fet possible arribar a aquest acord. “Estam molt contents i satisfets perquè podrem fer realitat el desig de l’afició que és el d’estar més a prop del camp i treballar per tenir en un futur un camp de primer nivell mundial”. Per la seva part, Antoni Noguera ha afegit que la relació amb el club esportiu “és i ha de ser fluida i de col·laboració mútua, sempre respectant la legalitat”. Pla de remodelació en 3 fases El Pla acordat avui preveu un desenvolupament a curt, mig i llarg termini, en tres fases. Aquestes són: Instal·lació de grades supletòries i provisionals darrere les porteries, aquest mateix estiu. La setmana vinent el club presentarà a l’ajuntament la sol·licitud per dur a terme aquesta instal·lació, i l’àrea d’urbanisme s’encarregarà de verificar l’homologació i la seguretat d’aquestes per atorgar la llicència d’activitats no permanents en una o dues setmanes. Rotació de 90º en l’orientació de la gespa del camp, l’any vinent. Claassen en aquest punt ha remarcat que aquest serà “el camp del centenari” que el club celebra el 2016. Noguera ha afegit que el gir del camp que volia fer el Mallorca no era possible dur-lo a terme enguany per mor de la tramitació administrativa i legal, i que el vistiplau del Consell Superior d’Esports (CSD) serà vital en aquest pas. Tant el president del Mallorca com el tinent de batle han remarcat que aquest segon pas va estretament lligat a la tercera fase. Operació urbanística per aconseguir una permuta entre el Lluís Sitjar i Son Moix. Claasen ha afirmat que vol que el Mallorca tingui “un estadi al nivell de la millor ciutat del món i treballarem per a aconseguir-ho”. Pel seu costat, Noguera ha incidit en la necessitat de recuperar els terrenys del Lluís Sitjar “per crear un gran pulmó verd que necessita la ciutat”.

Se parla de: Real Mallorca, Ajuntament de Palma

MLL / Agenda Semanal

21 GEN

10:30 Visit Mallorca Estadi

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

22 GEN

16:15 Estadio de la Cerámica

Partit

Jornada22 Villarreal CF - RCD Mallorca

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter