MLL / NOTICIES

Joan Sastre: “Teníem moltes ganes de tornar als entrenaments”

El futbolista de Porreres ha analitzat en roda de premsa telemàtica la volta al treball a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio

Joan Sastre (Porreres, 1997) es mostra content després de tornar a entrenar a Son Bibiloni: “Nosaltres teníem moltes ganes de tornar als entrenaments, ja sigui de manera individual o grupal. Ara hem d'estar tranquils, tenir clar que la salut és el principal i per a nosaltres l'important era tornar com fora. Els futbolistes necessitem entrenar i estar en el camp. És cert que és una situació totalment diferent, però tenim moltes mesures de seguretat i una gran responsabilitat”.

Des que es va decretar l'Estat d'Alarma a Espanya, l'equip va deixar d'entrenar a Son Bibiloni i els jugadors van haver d'acostumar-se a entrenar des de casa per a intentar mantenir el to físic. “Hem estat entrenant dia a dia des de casa, no hem baixat el nivell d'entrenaments. És cert que no és el mateix fer-ho des de casa, però en la volta ens estem trobant tots molt bé i estem preparats per al que pugui venir. El més estrany és el no poder tenir contacte amb els companys, però el principal és ser responsables”, assegura Sastre.

Quant al possible retorn de la competició, Joan Sastre no té dubtes: “Nosaltres tenim clar que, quan es pugui jugar, volem fer-ho per a guanyar-nos les coses en el camp. Som professionals i volem competir per a poder demostrar que volem quedar-nos en Primera”.

Se parla de: joan sastre

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter