MLL / NOTICIES

Joan Sastre: “Nosaltres anem partit a partit fins al final”

Joan Sastre creu que arriben bé al partit contra el Numància (Diumenge, 16.00 hores, Los Pajaritos) després d'haver descansat la jornada passada: “Sempre va bé un descans en una temporada tan llarga com la Segona Divisió. Hem descansat i hem sumat tres punts i això és molt important per a afrontar el següent partit”.

Davant la dificultat de l'equip de sumar de tres lluny de Son Moix, el lateral és contundent: “No només ens costa a nosaltres, a tots els equips els costa guanyar fora de casa”. El jugador de Porreres té clar quin ha de ser el full de ruta de l'equip d'aquí a final de temporada: “Nosaltres anem partit a partit fins al final. Queden 9 partits. I en 9 partits és molt fàcil anar per a a baix també. Els equips de baix volen sortir d'aquí i els de dalt volen seguir en les primeres posicions”.

Joan Sastre és conscient de la dificultat que té la Segona Divisió i valora positivament el recorregut de l'equip: “Crec que aquests dos anys que hem viscut han estat espectaculars. Sobretot, un ascens que ens ha fet estar on estem ara i poder viure el que estem vivint, que les coses vagin bé i estiguem contents, això no és gens fàcil”.

A nivell personal, Sastre es mostra satisfet amb el seu rendiment: “Estic content, sempre intento donar el màxim. Estic content també que el míster compti amb mi”.

Se parla de: joan sastre

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter