MLL / NOTICIES

Izaskun Larzábal: "El primer objectiu era acostar el públic al camp. Això ja està aconseguit"

La responsable del projecte de reforma del Visit Mallorca Estadi analitza l'estat actual de les obres

Tot està preparat en el Visit Mallorca Estadi per a la disputa del primer partit a casa de la Liga Santander. La primera fase del projecte de reforma encara la seva recta final i els aficionats de la nova Tribuna Est podran gaudir del partit davant el Real Betis dels nous accessos, els nous seients i sobretot, podran gaudir de veure el futbol molt més a prop que fins ara. L'arquitecta encarregada de la reforma de l'estadi, Izaskun Larzábal, assegura que "la nova graderia està ja preparada per a rebre als aficionats, tots ells amb seients nous. Les pistes han desaparegut, tenim a prop la pilota i tenim ja la sensació a l'estadi de percebre el futbol en una posició tradicional, de proximitat. Aquest era el primer objectiu del projecte i l'estam aconseguint".

La responsable del projecte recorda també la resta de millores que s'han introduït en la nova Tribuna Est. "Tenim també una millora importantíssima en els accessos, amb més torns i més nous. L'important és que l'aficionat que vengui el dissabte tengui tota aquesta experiència del que és el futbol, l'arribar en millors condicions, asseure en millor lloc, ho vegi millor, i això és una cosa que ho tenim assegurat per al partit. Era molt important que el primer partit es pogués jugar i això ho hem aconseguit".

Larzábal també ha donat detalls de l'estat actual de la nova coberta que s'està instal·lant en la Tribuna Est. "La coberta va en una marxa bona. L'important era garantir els treballs en la fase inferior i això està acabat. Ara feim feina en la part superior, avui mateix hissem dues encavallades, i això ja és imparable, seguim ja amb un altre ritme només a coberta. En el pròxim partit la gent tendrà la possibilitat de descobrir més millores. I en breu seguim amb el fons i la segona fase".

Izaskun Larzábal, que ha pogut conversar una estona amb els capitans de l'equip i la cúpula directiva després de l'entrenament d'avui, ha volgut agrair a tots els treballadors implicats en les obres el seu esforç per a complir els terminis previstos. "Vull agrair a totes les persones que han estat treballant aquest estiu, en unes condicions de calor i de moltes hores per a arribar a aquest dia. Totes les mesures de seguretat estan garantides. Passar del paper a la realitat té moltes complicacions, però s'han anat superant dia a dia. Sentim la responsabilitat de no fallar".

MLL / Agenda Semanal

26 SEP

18:00 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

27 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament obert als mitjans de comunicació els 15 primers minuts.

28 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

29 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

30 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

01 OCT

21:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada7 RCD Mallorca - FC Barcelona

02 OCT

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter