MLL / NOTICIES

El RCD Mallorca incorpora a Sergio Rico

El porter arriba cedit del PSG fins a final de temporada

El RCD Mallorca i el PSG han tancat un acord per a la cessió del jugador Sergio Rico fins a final de temporada. El jugador ja ha signat el seu nou contracte i s'ha posat a les ordres del tècnic Luis García Plaza. 

Sergio Rico (Sevilla, 1993) es va formar al planter del Sevilla FC i va debutar en el primer equip sevillà amb tan sols 21 anys, el curs 2014-2015. La seva irrupció en la màxima categoria va ser meteòrica amb la consecució de dos títols d'Europa League de manera consecutiva. Després de quatre temporades sent el porter titular de l'equip, va recalar en el Fulham de la Premier League. La temporada 2019-2020 va arribar al PSG de la Ligue One. 

En les seves primeres paraules com a mallorquinista, Sergio Rico ha agraït al club la seva aposta: "Agraesc al club que hagin confiat en jo per a afrontar aquesta etapa en el club fins a final de temporada. Tothom m'ha acollit de meravella i tenc ganes de començar a ajudar a l'equip i que aconseguim aquest objectiu comú que és la salvació". El porter s'ha definit com un "un porter sobri, que li dona tranquil·litat a l'equip en defensa. Esper poder ajudar en tot el possible, que agafem fermesa en la part de darrere i sumar punts que és el més important".

Als seus 28 anys, Sergio Rico té àmplia experiència a la porteria, amb 40 partits en competicions europees, més de 150 en la màxima categoria a Espanya, Anglaterra i França, i ha debutat amb la selecció espanyola absoluta. El jugador sevillà es converteix en el primer reforç del RCD Mallorca en aquest mercat de fitxatges.

Benvingut, Sergio!

MLL / Síguenos en Twitter