MLL / NOTICIES

El RCD Mallorca completa la primera setmana d'entrenament en la gespa

El preparador físic Dani Pastor analitza l'estat físic de la plantilla després de finalitzar la primera fase d'entrenaments individuals a Son Bibiloni

El RCD Mallorca ha finalitzat amb molt bones sensacions la primera setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. La plantilla va tornar a la feina de camp després de més de dos mesos confinats a casa. El cos tècnic es mostra molt satisfet del rendiment dels futbolistes en aquests primers dies de readaptació. Així ho valora el preparador físic del primer equip Dani Pastor. “La valoració d'aquesta primera setmana d'entrenament és molt positiva. Ja sabíem que els jugadors estaven molt bé físicament perquè venien molt bé de casa. Són molt responsables i metòdics i els resultats que teníem del seu estat físic ens feien estar tranquils. És cert que els primers dies sempre costen una mica. Hem intentat fer un primer període d'adaptació i hem anat augmentant la intensitat i la càrrega de treball al llarg de la setmana. Teníem un deute de dos mesos a casa i, a la fi, els jugadors han pogut tornar a fer gestos del joc que era impossible realitzar a casa”.

Una de les fortaleses de l'equip en els últims anys ha estat el compromís dels jugadors. La seva actitud durant el confinament i, ara que han tornat a la Ciutat Esportiva, s'ha mantingut intacta, tal com reconeix Dani Pastor. “He percebut moltes ganes per part de la plantilla de tornar a entrenar a la gespa. És clar que en aquesta primera fase d'entrenaments individuals, la sensació no és la mateixa que quan comences una pretemporada. Hem de respectar la distància de seguretat i no pot haver-hi contacte ni abraçades. Però, almenys, ja ens podem veure, interaccionar, fer bromes i que torni aquesta sensació que tot torna a rodar. Hi havia ganes de tornar a sofrir sobre la gespa”.

El preparador físic del RCD Mallorca també s'ha referit al protocol de LaLiga per a la tornada als entrenaments. “És molt estricte i hi ha molts punts a seguir però entenem que són coses necessàries. Crec que tots ens hem conscienciat molt de seguir totes les normes d'higiene i seguretat establertes. Són normes molt estrictes però les ganes d'entrenar en el camp ho compensa tot”.

Se parla de: daniel pastor, RCD Mallorca, entreno

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

29 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

30 SEP

17:30 Visit Mallorca Estadi

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

01 OCT

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

02 OCT

18:00 Visit Mallorca Estadi

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

03 OCT

18:15 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada4 RCD Mallorca - CD Tenerife

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter