MLL / NOTICIES

Dani Rodríguez: "Som competitius i ambiciosos i volem seguir creixent així"

Dani Rodríguez ha valorat de forma positiva l'aturada d'aquest cap de setmana en ser preguntat per si el partit contra el Reus Esportiu (eliminat de la competició) arriba en un bon moment:  "La millor forma de tallar una derrota és guanyar i ara sumem tres punts i obliguem molta gent a haver de guanyar, per a nosaltres és una setmana estranya". Sobre la possible relaxació per no competir, Dani també s'ha mostrat contundent: "Aquest equip ha demostrat que competim totes les setmanes, contra tots els equips, si alguna cosa tenim és això, ser competitius i ambiciosos i volem continuar creixent així".
La plantilla treballa de forma diferent durant aquesta setmana al no haver partit: "Aquesta setmana els entrenaments són més físics perquè no hi ha partit i ens vindrà bé per a afrontar el tram final de temporada". El migcampista gallec també ha valorat la sanció de tres partits a Vicente Moreno: "És sorprenent, tots vivim intensament el futbol i en l'acta no posa que hi hagi hagut insults, em sembla una sanció desmesurada". "El treball és durant la setmana, ells preparen els partits molt bé, som un equip madur i hem de saber afrontar aquesta situació", ha afirmat en relació a no tenir a l'entrenador en la banqueta durant els tres partits de sanció. 
Dani Rodríguez ha evitat parlar de playoff i prefereix anar partit a partit: "Nosaltres ens centrem setmana a setmana sense fer càlculs de més, l'important és afrontar aquesta setmana com toca i la setmana que ve tenim un partit complicat".

Se parla de: Dani Rodriguez , vicente moreno

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter