MLL / NOTICIES

CaixaBank renova dues temporades com a patrocinador oficial del RCD Mallorca

El RCD Mallorca i CaixaBank han signat un acord mitjançant el qual l'entitat bancària renova la seva condició de patrocinador oficial del club fins a l'any 2021. L'entitat financera ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb l'esport, amb l'equip balear i amb tota la seva afició.
La signatura ha comptat amb la presència del Conseller Delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango, i la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera. Molango s'ha mostrat “molt satisfet” d'haver renovat aquest patrocini fins a 2021: “Amb CaixBank portem treballant molts anys, la qual cosa vol dir que totes dues entitats se senten còmodes amb aquesta col·laboració mútua. La renovació de la confiança deixa a les clares que les parts estan contentes amb la col·laboració, que tant de bo es pugui continuar prolongant en el temps”. Per part seva, María Cruz Rivera també ha mostrat el seu entusiasme per la renovació d'aquest acord: "Per a CaixaBank és un orgull continuar sent patrocinador oficial del club consolidant la proximitat que venim mantenint en els últims anys i reafirmant una aposta de futur fins a 2021”. "Els abonats del RCD Mallorca podran continuar gaudint dels avantatges i facilitats perquè puguin animar al seu equip i gaudir dels partits de futbol en el seu estadi”, ha conclòs. 
L'acord entre totes dues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb una sèrie de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets de hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del RCD Mallorca.
D'altra banda, l'acord renova la relació que CaixaBank ha mantingut des de 2011 amb el RCD Mallorca com el banc de referència per a la seva operativa financera i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip. Al mateix temps, el renovat compromís entre el club i l'entitat financera permetrà a CaixaBank desenvolupar i activar innovadores accions dirigides als afeccionats.

Se parla de: caixabank, RCD Mallorca

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter