MLL / NOTICIES

Berenar informatiu amb els mitjans de comunicació

El president Andy Kohlberg, el CEO de Negoci Alfonso Díaz i el Director de Futbol Pablo Ortells compareixen per a valorar la finalització de la temporada

El RCD Mallorca ha duit a terme un berenar informatiu amb els mitjans de comunicació que segueixen habitualment l'actualitat del club. En ell, el president Andy Kohlberg ha volgut enviar un missatge d'agraïment a l'afició del RCD Mallorca que ha recolzat en tot moment a l'equip malgrat el descens a Segona Divisió. En aquest sentit, el president ha assegurat que “el nostre objectiu és el mateix, el d'intentar pujar a Primera el curs que ve. Ens agradaria que l'entitat s'instal·li en el *top de clubs de la Lliga a llarg termini i treballarem molt dur per a aconseguir-ho”.

Andy *Kohlberg també assegura estar molt content amb la nova organització del club. “Estic molt content amb la nova estructura, amb Alfonso Díaz com CEO de la part de negoci i Pablo Ortells com a màxim responsable esportiu. Aquesta nova organització complirà amb els objectius que ens hem marcat a llarg termini”. Finalment, el president del club ha recordat la importància de la iniciativa duita a terme amb el canvi de nom de l'estadi. “Esteim molt orgullosos amb el Visit Mallorca Estadi, és una cosa que ajuda a la promoció de l'illa i que ha comptat amb la implicació d'institucions i empreses”.

El CEO de negoci del club ha volgut començar també la seva intervenció agraint a l'afició del RCD Mallorca el seu suport en aquesta temporada difícil. “Donam les gràcies a l'afició, que ha estat amb nosaltres malgrat el descens. Ells ens varen dur a Primera Divisió i ens han demostrat el seu suport fins a l'últim dia. Els volem demanar disculpes pel descens, és clar que alguna cosa ha fallat en el camí, però l'esforç i l'honestedat que li hem posat ha estat indubtable”. Díaz ha posat en relleu la importància del que ha aconseguit el club durant els últims quatre anys. “Li hem donat al club solidesa per a ser sostenibles en el futur, hem reduït el deute i quan tornem a Primera serem més forts i estarem més preparats”. Alfonso Díaz ha explicat també que el club espera poder llançar la nova campanya d'abonats durant els pròxims dies, condicionada per l'evolució de la pandèmia de la COVID-19. “Hi haurà una pre-reserva per a veure quants abonats podrem tenir per a quan es pugui tornar als estadis”.

El Director de Futbol del RCD Mallorca també ha assegurat que el gran objectiu del club és tornar a la màxima categoria al més aviat possible. “Hem de ser millors cada dia, ser competitius. Ens deixarem la vida per retornar al Mallorca a Primera Divisió. Una peça molt important és el futbol base, la gent jove, gent que senti el club i que vulgui arribar a l'elit. Hem de professionalitzar tots els departaments del club. Farem un projecte molt interessant i atractiu per a ser ambiciosos i arribar a Primera al més aviat possible”.

Se parla de: RCD Mallorca

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

21 SEP

10:00 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

23 SEP

10:00 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

24 SEP

16:00 Son Moix

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

25 SEP

10:00 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

26 SEP

17:00 Son Moix

Entrenamiento

Entrenamiento a puerta cerrada, siguiendo protocolo de LaLiga

27 SEP

16:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada3 RCD Mallorca - CE Sabadell

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter