MLL / NOTICIES

Aritz Aduriz visita les obres del Visit Mallorca Estadi

L'exjugador assegura que l'estadi "està quedant espectacular"

Aritz Aduriz ha visitat les obres de remodelació del Visit Mallorca Estadi, centrades en aquest moment en la fase 1 del projecte, que implica la construcció de la nova Tribuna Est i de la coberta que donarà recer a prop de 6.500 espectadors. L'ex davanter del RCD Mallorca, autor de grans gols a Son Moix amb la camiseta mallorquinista, tenia moltes ganes de visitar la que va ser ca casa durant dues temporades. "Em feia molta il·lusió venir a veure com anaven les obres. L'estadi està quedant espectacular. Evidentment, és un procés llarg de temps fins que tot estigui acabat, però el primer impacte de veure la graderia tan a prop, serà un salt qualitatiu increïble, tant per al club, l'equip i l'afició. Serà espectacular".

Aduriz reconeix que el fet de suprimir les pistes d'atletisme i d'acostar el camp a l'aficionat serà un plus de motivació tant per a l'equip com per a l'aficionat. "L'adrenalina que tu pots generar en el partit és infinitament superior, i això dona molt més a l'equip local que al visitant. Això l'ajudarà molt al Mallorca".

Aritz Aduriz ha visitat les obres juntament amb Alfonso Díaz, CEO de Negoci del RCD Mallorca, i amb la responsable del projecte, l'arquitecta Izaskun Larzábal. Larzábal ha agraït al davanter la seva visita que suposa, sens dubte, un extra de motivació per als implicats en el projecte. "Després d'un estiu de moltíssima feina, tothom treballant moltes hores i amb calor, rebre visites il·lustres com la d'Aduriz és un revulsiu. És gent que s'interessa per l'obra, que s'interessen pel que està sorgint, i que per a nosaltres generen il·lusió. Veure a gent que ho ha donat tot pel club i que és una institució esportiva s'interessi en el projecte, és un bon símptoma per a nosaltres".

MLL / Agenda Semanal

26 SEP

18:00 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

27 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament obert als mitjans de comunicació els 15 primers minuts.

28 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

29 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

30 SEP

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

01 OCT

21:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada7 RCD Mallorca - FC Barcelona

02 OCT

10:30 Son Bibiloni

Entrenament

Entrenament a porta tancada.

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter