MLL / NOTICIES

Antonio Raíllo ultima el seu retorn a l'equip

El central deixa enrere la seva lesió i en breu s'incorporarà a la dinàmica de grup

Antonio Raíllo està de tornada. El jugador andalús apura els últims dies de la seva recuperació abans d'incorporar-se a la dinàmica de grup, prevista per als pròxims dies. Després d'exercitar-se un dia més a la Ciutat Esportiva, el jugador s'ha mostrat content per les sensacions del seu turmell: "Les sensacions són positives. Després de tant de temps aturat i de la recuperació, ara estic content i feliç i amb sensacions molt positives".

El capità del RCD Mallorca va passar pel quiròfan a la fi del mes d'octubre per a solucionar la lesió que patia en el seu turmell esquerre, i que només li va permetre disputar la primera jornada del campionat. Després d'uns mesos de recuperació està gairebé llest per a tornar a estar als ordes de Luis García Plaza. "Per jo tornaria ja. Per ganes ja tornaria, però la decisió depèn dels serveis mèdics i del preparador físic. La idea és que a la fi d'aquesta setmana o principis de la següent ja comenci a fer feina amb el grup".

El cordovès no oculta que han estat mesos difícils, segurament els més complexos de la seva carrera. Un calvari que va començar a deixar enrere quan va passar pel quiròfan. "Després de l'operació i el mes de repòs, quan vaig començar a poc a poc a fer feina en la piscina i a rehabilitació, aquí el meu objectiu era clar. Quan et marques una meta tot és més fàcil. Ja estic prop de tornar".

El central torna per a convertir-se en un reforç de luxe en aquesta segona volta, en la qual l'equip lluitarà pel seu gran objectiu, la permanència en la màxima categoria. "Venc a aportar il·lusió. Ara que torn venc a aportar aquesta il·lusió, la que es té com un nin petit que està fent el que li agrada. Aquesta il·lusió es pot contagiar en el grup". I sobre la seva tornada als terrenys de joc, Raíllo no amaga que el seu desig és tornar al més aviat possible. "Qualsevol partit és bo per a tornar. Després de tant de temps, em poses a jugar un partit amistós i seria igual de feliç".

MLL / Síguenos en Twitter