MLL / NOTICIES

Antonio Raíllo renova amb el RCD Mallorca fins al 2024

El central cordovès amplia tres anys més el seu contracte amb el club

El defensa Antonio Raíllo ha renovat el seu contracte amb el RCD Mallorca fins al 30 de juny de 2024, després d'assolir un acord amb l'entitat. El jugador amplia d'aquesta manera la seva vinculació amb el club tres temporades més, fins a la finalització del curs 2023-24. Raíllo acumula ja 133 partits oficials amb la camiseta mallorquinista en els quals ha marcat un total de 6 gols.

Després de la formalització de l'acord al costat de Pablo Ortells, Director de Futbol del club, el central ha confessat la seva satisfacció per continuar vestint la camiseta del RCD Mallorca. “Estic molt content per la meva família, pel club i per mi. Sempre he dit que això és com una família, i la família ha d'estar en els moments bons i en els dolents. Ara estam travessant un moment una mica difícil, amb el repte de salvar la categoria. I si no es pot aconseguir, hem d'estar més units que mai”.

Raíllo va arribar a l'illa la temporada 2016-17 i va haver de viure un moment molt complicat com va ser el descens a Segona Divisió B. Malgrat això, es va mantenir en l'equip i es va convertir en una peça clau per a aconseguir dos ascensos consecutius, primer a Segona i l'estiu passat a Primera Divisió. Ara, pensa continuar lluitant en les sis jornades que queden per a aconseguir el somni de la permanència. “Aquest afecte que ens tenim dins del vestuari fa que les renovacions siguin més fàcils, fins i tot en els moments difícils com el d'ara. Si he d'anar a la guerra, sigui a Primera o a Segona, hi aniré al costat dels meus companys”.

Se parla de: RCD Mallorca, Antonio Raillo

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter